TP Link RE305 AC1200 Wi-Fi Range Extender Uitbreiden

TP Link RE305 AC1200 Wi-Fi Range Extender

TP-Link TP-Link

RE305

Nieuw

AC1200 Wi-Fi Range Extender

Meer details

€ 44,99

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

  • Brengt zones waar geen Wi-Fi bereik is weer tot leven met een sterke Wi-Fi uitbreiding die een gecombineerde snelheid heeft van maximaal 1.2Gbps

  • Functioneert op beide frequenties. Op zowel de 2.4GHz band(300Mbps) als de 5GHz band(867Mbps). Dit alles voor een grotere en een stabielere draadloze ervaring  

  • Het intelligente signaal lampje helpt de beste plek te vinden om het apparaat te plaatsen door de signaal sterkte te tonen  

  • Werkt met elke Wi-Fi router of draadloos access point

Breid gemakkelijk het Wi-Fi netwerk uit

Wordt u ook zo moe van alle ruimtes in huis waar geen Wi-Fi bereik is? De RE305 Range Extender verbindt  draadloos met uw Wi-Fi router. De RE305 Range Extender versterkt en breidt het signaal uit naar gebieden die de router zelf niet kan bereiken. Het apparaat reduceert ook signaalstoring om een betrouwbare Wi-Fi dekking te garanderen in uw huis of kantoor.

 

Een hoge snelheid Dual Band Wi-Fi voor betere verbindingen

Met de RE305 kunt u meerdere apparaten tegelijk verbinden op zowel de 2.4GHz 300Mbps en de 5GHz 867Mbps banden. Gebruik de 2,4Ghz band voor het versturen van email en internetten en gebruik de 5Ghz band voor het spelen van spellen en HD streamen.

Een ingebouwde Access Point Modus

De RE305 is meer dan alleen maar een draadloze range extender. Plug simpelweg de ethernet kabel in de ethernetpoort van de RE305. Hierdoor verandert de draadloze verbinding in een draadloos dual band access point.

Gemakkelijk te installeren en te bedienen..

De RE305 is compatibel met alle Wi-Fi routers. U kunt de gratis applicatie genaamd 'TP-link Tether' gebruiken om de range extender binnen enkele minuten te installeren vanaf elk Android of iOS apparaat. Met deze karakteristieke mobiele applicatie kunt u niet alleen maar genieten van een probleemloze installatie, maar heeft u binnen handbereik ook toegang tot geavanceerde netwerkinstellingen.

Single/DualbandDualband
LAN snelheid1200 mbps
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.