ASUS RP-AC55 AC1200 Dual Band WiFi Versterker Uitbreiden

ASUS RP-AC55 AC1200 Dual Band WiFi Versterker

ASUS ASUS

2882666

Nieuw

ASUS AC1200 Dual-Band Repeater/access point

Meer details

€ 79,90

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Geweldige wifi-dekking voor meerdere apparaten

De ASUS RP-AC55 is een 802.11ac wifi-repeater die met elke router werkt om het bereik te vergroten, de dekking te verbeteren en een eind te helpen maken aan dode zones. Het is een ideale aanvulling op uw bestaande 802.11ac netwerk dat het wifi-signaal uitbreidt tot elke hoek van het huis, voor al uw apparaten.

 

Ervaar uiterst hoge draadloze snelheden

Aangedreven door de nieuwe 802.11ac-chipset, levert de RP-AC55 uiterst snelle wireless-AC snelheden tot 867Mbps op de 5GHz-band - dat is ongeveer driemaal zo snel als standaard wireless-N! De high-performance wireless-AC1200 laat u zonder een bekabelde verbinding genieten van uiterst vloeiende online gaming, vlotter surfen op internet en andere bandbreedte-hongerige taken.

 

Eenvoudige installatie met één klik op de WPS-knop

U kunt de WPS-knoppen op de RP-AC55 en uw router gebruiken voor onmiddellijke automatische installatie. Geoptimaliseerde prestaties verzekerd, voor een probleemloze en vlotte internetervaring. Voor geavanceerde instellingen kan de RP-AC55 via een Ethernetkabel op een pc worden aangesloten om rechtstreeks toegang te krijgen tot het webgebaseerde configuratiemenu.

 

Eenvoudige installatie met de ASUS Extender App

Het is nu veel gemakkelijker en intuïtiever om uw ASUS-repeater te configureren. Met slechts een paar tikjes, kunt u de inloggegevens van uw router gemakkelijk overzetten naar de repeater, en er zijn eenvoudige instructies om u de ideale locatie voor de RP-AC55 te helpen vinden. Het gaat allemaal zonder pc, gewoon uit de hand!

 

Zoek de beste locatie voor uw ASUS repeater

Uw ASUS RP-AC55 repeater werkt in woningen van elke grootte of vorm.

Voor het beste resultaat moet de ASUS repeater binnen het bereik zijn van een krachtig en stabiel routersignaal, en moet hij worden geplaatst tussen de router en de locatie waar betere draadloze dekking nodig is.

 

3-in-1 modi voor ASUS repeater

De veelzijdige RP-AC55 kan ook worden gebruikt als toegangspunt (AP oftewel access point) of als media bridge. In AP-modus voegt het een wifi-hotspot toe aan een bekabeld netwerk, zodat draadloze apparaten verbinding kunnen maken met het internet. In Media Bridge-modus voegt het wifi-mogelijkheden toe aan elk apparaat met een netwerkpoort.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.