ASUS RP-AC51 AC750 Dual Band WiFi Versterker Uitbreiden

ASUS RP-AC51 AC750 Dual Band WiFi Versterker

ASUS ASUS

2882668

Nieuw

ASUS AC750 Dual-Band Repeater/access point

Meer details

Leverbaar in 2-3 dagen

€ 54,99

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Geweldige wifi-dekking voor meerdere apparaten

De ASUS RP-AC51 is een 802.11ac wifi-repeater die met elke router werkt om het bereik te vergroten, de dekking te verbeteren en een eind te helpen maken aan dode zones. Het is een ideale aanvulling op uw bestaande 802.11ac-netwerk die het wifi-bereik uitbreidt tot elke hoek van het huis, voor al uw apparaten.

 

Ervaar ultrahoge draadloze snelheden

Aangedreven door de nieuwe 802.11ac-chipset, levert de RP-AC51 uiterst snelle wireless-AC snelheden tot 433Mbps op de 5GHz-band - dat is ongeveer anderhalf keer zo snel als standaard wireless-N! Deze high-performance draadloze snelheden laten u zonder een bekabelde verbinding genieten van uiterst vloeiende online gaming, vlotter surfen op het internet en andere bandbreedte-hongerige taken.

 

Eenvoudige installatie met één klik dankzij de WPS-knop

U kunt de WPS-knoppen op de RP-AC51 en uw router gebruiken voor directe automatische installatie. Geoptimaliseerde prestaties verzekerd, voor een probleemloze en vlotte internetervaring. Voor geavanceerde instellingen kan de RP-AC51 op een pc worden aangesloten via een Ethernetkabel, om rechtstreeks toegang te krijgen tot het webgebaseerde configuratiemenu.

 

Eenvoudige installatie met ASUS Extender-app

Nu is het veel gemakkelijker en intuïtiever om uw ASUS repeater in te stellen. Met slechts enkele tikjes kunt u de inloggegevens van uw router gemakkelijk overbrengen naar de repeater, en er zijn eenvoudige instructies om u te helpen met het vinden van de ideale locatie voor de RP-AC51. Allemaal zonder pc, gewoon vanuit de hand!

 

Vind de beste locatie voor uw ASUS repeater

Uw ASUS RP-AC51 repeater werkt in woningen van elke grootte of vorm.

Voor de beste resultaten moet de ASUS repeater binnen het bereik zijn van een sterk en stabiel routersignaal, en dient hij te worden geplaatst tussen de router en de locatie waar u betere draadloze dekking nodig hebt.

 

3-in-1 modi voor ASUS repeater

De veelzijdige RP-AC51 kan ook worden gebruikt als toegangspunt (AP oftewel access point) of als media bridge. In AP-modus voegt het een wifi-hotspot toe aan een bekabeld netwerk, zodat draadloze apparaten verbinding kunnen maken met het internet. In Media Bridge-modus voegt het wifi-mogelijkheden toe aan elk apparaat met een netwerkpoort.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.