Logitech C270 HD Webcam Uitbreiden

Logitech C270 HD Webcam

Logitech

1592264

Nieuw

Plug-and-play videobellen in HD 720p

Meer details

€ 59,99

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Voer videogesprekken met je hele familie met de Logitech C270 HD-Webcam. Je neemt met het hele gezin plaatst voor de webcam, want met de groothoeklens staat iedereen op beeld. Daarbij maakt het niet uit of het wat lichter of donkerder in de kamer wordt. De C270 past de helderheid automatisch aan om onder- of overbelichting te voorkomen. Door de ruisonderdrukking van de microfoon heeft de andere kant van het gesprek geen last van omgevingsgeluid. Zo geniet jij van quality time met je familie.

 

HELDERE EN EENVOUDIGE HD-VIDEOGESPREKKEN

Ervaar scherpe, vloeiende videogesprekken (720p/30fps) in breedbeeldformaat met de C270 HD Webcam. Automatische lichtcorrectie geeft je in levendige, natuurlijke kleuren weer.

 

 

BREEDBEELD HD 720P-VIDEOGESPREKKEN

Maak high-definition videogesprekken op op alle veel gebruikte platforms zoals Skype™. 30 frames per seconde zorgen voor een vloeiende videokwaliteit met heldere, kleurrijke en contrastrijke beelden.

 

 

 

 

JE STEM WORDT GEHOORD

De ingebouwde microfoon met ruisonderdrukking zorgt ervoor dat jouw stem duidelijk overkomt, zelfs als je in een drukke omgeving bent.

 

 

 

ZIE ER OP EN TOP UIT

Zelfs als je in een zwak verlichte omgeving een videogesprek voert of opneemt, past de C270 zich aan de lichtomstandigheden aan om helderdere, contrastrijke beelden te geven.

 

 

 

STEVIG BEVESTIGD

De webcam wordt geleverd met een universele clip. Hij kan stevig aan een scherm worden bevestigt of op een plank worden gezet.

 

 

 

FLEXIBILITEIT DIE VERDER GAAT DAN INGEBOUWD

Klein, flexibel en instelbaar, de C270 Webcam biedt een geheel nieuwe kijk op videobellen.

Resolutie720p/30fps
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.