ASUS SDRW-08D2S-U LITE Uitbreiden

ASUS SDRW-08D2S-U LITE

ASUS ASUS

1937522

Nieuw

ASUS SDRW-08D2S-U LITE - draagbare 8x DVD-brander met M-DISC ondersteuning voor levenslange back-up van data, compatibel met Windows en macOS

Meer details

€ 34,99

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

De ASUS SDRW-08D2S-U LITE is een externe, platte DVD-brander, geschikt voor 8x snelheden. Zijn stijlvolle en draagbare ontwerp biedt onder andere een ruimtebesparende voet. Het rasterachtige uiterlijk van de drive is geïnspireerd op diamanten, en maakt het product uniek vanuit elke hoek. Additionele mogelijkheden zijn onder andere USB 2.0 en de E-Green Engine, voor de best mogelijke optische opslag.

 

•M-DISC biedt archiveringskwaliteit opslag ter bescherming van uw kostbare foto's, video's en data gedurende 1.000 jaar of langer (ondersteuning na productiedatum 2017/Jan.)
•Compatibel met Windows en macOS
•Nero BackItUp biedt eenvoudige en uitgebreide foto, video en data back-up voor uw waardevolle gegevens (Windows-besturingssysteem)
•Schijfencryptie volgens de hoogste beveiligingsnormen met wachtwoordcontrole en gecodeerde bestandsnaamfunctionaliteit (Windows-besturingssysteem)
•Sleep-&-Brand in 3 eenvoudige stappen (Windows-besturingssysteem)
•Gratis onbeperkt ASUS WebStorage gedurende 12 maanden

 

Disc Encryption II

Dubbele beveiliging met wachtwoordgestuurde en verborgen bestand-functionaliteit

 

Drag-&-Burn

Vriendelijke interface laat u in drie simpele stappen een schijf branden.

 

Diamantgesneden Ontwerp

Het diamantvormige ontwerp voegt esthetiek toe aan technologie

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.