Archos Hello Uitbreiden

Archos Hello

Archos

Nieuw

€ 150,00

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Maak kennis met Archos Hello

Archos Hello vereenvoudigt je dagelijks leven, beantwoordt al je vragen, geeft je de antwoorden op zijn touchscreen-display en leest ze aan je voor: bijv. nieuws, weerbericht, kookrecepten, en nog veel meer. Als je wilt, speelt Archos Hello je favoriete muziek of start hij je lievelingsserie.

 

Videochatten en smart home-besturing via gesproken opdrachten

Mis je je familie? Start met Archos Hello een videogesprek om ze weer te zien! Je wilt de kamertemperatuur wijzigen of het licht inschakelen - een eenvoudige gesproken opdracht voor de Archos maakt de besturing van compatibele apparaten in je smart home mogelijk.

 

Jij zegt het, Hello doet het

De slaapkamertemperatuur regelen, het licht in de woonkamer inschakelen - een eenvoudige gesproken opdracht is voldoende, Archos Hello zorgt voor de rest. Alle compatibele apparaten kun je verbinden en via Hello in- of uitschakelen. Zo kun je bijv. de PicoWAN gateways, die ook als slimme WiFi-stekker functioneren, met je stem heel eenvoudig regelen.

 

Entertainment zoals jij wilt

Radio aan, favoriete muziek op random afspelen, nieuwe afleveringen van je serie inschakelen - alles easy met Archos Hello, zonder ook maar een vinger op te tillen.

 

Een goede start van de dag

Met Archos Hello check je het weer, het nieuws in de ochtend, de tijd om naar je werk te gaan. Of je laat je een taartrecept geven, voor het koffiekransje in de middag - Archos Hello beantwoordt je vragen in een mum van tijd en ondersteunt je bij de planning van je dag.

 

Kinderlijk eenvoudig en praktisch tegelijkertijd

Archos Hello - jouw buddy met 4 microfoons en Android. Voor jong en oud. Voor interactieve raadspelletjes, games, vrolijkheid en nog veel meer.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.