AVM FRITZ!BOX 6660 CABLE Uitbreiden

AVM FRITZ!BOX 6660 CABLE

AVM AVM

51767

Nieuw

De FRITZ!Box 6660 Cable is de eerste FRITZ!Box met de WiFi 6 standaard! WiFi 6 is perfect afgestemd op het parallel integreren van een groot aantal verschillende apparaten in het thuisnetwerk.

Meer details

€ 229,00

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

De FRITZ!Box 6660 Cable is de eerste FRITZ!Box met de WiFi 6 standaard! WiFi 6 is perfect afgestemd op het parallel integreren van een groot aantal verschillende apparaten in het thuisnetwerk.

Hierdoor kun je al je apparaten thuis op elk moment en overal zonder problemen gebruiken. De FRITZ!Box 6660 Cable kan rechtstreeks op de kabel worden aangesloten maar ook achter een bestaande router in gebruik worden genomen.

 

Voor vlot plezier en een intelligent thuisnetwerk

 

Dankzij de nieuwe geïntegreerde internetstandaard WiFi 6 met Multi User-MIMO en een 2,5 Gigabit LAN-poort is de FRITZ!Box 6660 Cable een betrouwbare centrale voor je thuisnetwerk. Het bijzondere aan de nieuwe standaard: hij is perfect afgestemd op het parallel integreren van een groot aantal verschillende apparaten in het thuisnetwerk. Je kunt al je apparaten thuis op elk moment en overal zonder problemen gebruiken.

 

Adembenemende snelheid

 

De krachtige DOCSIS 3.1 kabelmodem biedt tot 6 Gbit/s downstream-snelheid en is neerwaarts compatibel met EuroDOCSIS 3.0. Snelle WiFi 6 maakt voor al je multimedia-apparaten draadloze internettoegang mogelijk, Multi User-MIMO zorgt ook bij parallel gebruik van verschillende apparaten voor topwaarden bij de transmissiesnelheid. Een 2,5 Gigabit LAN-aansluiting, vier 1 Gigabit LAN-aansluitingen en een krachtige telefooncentrale met veel functies maken de uitrusting compleet.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.