Asus RT-AC66U AC1750 Dual-Band Wi-Fi Router Uitbreiden

Asus RT-AC66U AC1750 Dual-Band Wi-Fi Router

ASUS ASUS

2908050

Nieuw

AC1300/N900 802.11n Dual Band Gigabit WLAN Router

Meer details

Leverbaar in 2-3 dagen

€ 119,99

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

De ASUS RT-AC66U is een dual-band wifi-router met een totale snelheid van maximaal 1750 Mbps. Bedraad is deze router uitgerust met vier Gigabit poorten. Deze router is ideaal voor huishoudens waar een 5-tal apparaten tegelijk met wifi verbonden worden. Zo browse, stream en game je zonder haperingen.

 

Gaming en streaming
Met Smart Quality of Service (QoS) geef je gemakkelijk prioriteiten aan en optimaliseer je internetsnelheden voor online gaming, downloaden, VoIP en meer. Bovendien geeft de traffic monitor je de mogelijkheid om je webgebruik te controleren via een duidelijke grafische interface, voor real-time diagnostiek.

 

AiCloud
AiCloud biedt een uniforme app voor iOS en Android-toestellen die de RT-AC66U verandert in een persoonlijke cloud server. Al je content, bestanden en gegevens kunnen worden gesynchroniseerd, gedeeld en beheerd vanuit bijna elk verbonden apparaat - van smartphones tot desktops - waar en wanneer je maar online bent.

Eenvoudige installatie in 3 stappen via je pc of via de ASUS app
1. Voorzie de router van stroom en laat hem opstarten
2. Sluit de router aan en open een browser op een Wi-Fi-geschikt apparaat zoals een laptop of tablet.
3. Daarmee opent u een installatiepagina met het verzoek om het ID/wachtwoord van uw internetaanbieder in te voeren, en dat is alles!

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.