ASUS RT-AC68U AC1900 Dual Band WiFi Router wit Uitbreiden

ASUS RT-AC68U AC1900 Dual Band WiFi Router wit

ASUS ASUS

2341359

Nieuw

€ 159,99

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Voor wie een voorsprong wil hebben

De RT-AC68U ondersteunt gecombineerde dual-band gegevenssnelheden van maximaal 1900Mbps. 1300 Mbps 802.11ac op 5 GHz levert Gigabit draadloze datasnelheden, terwijl Broadcom® TurboQAM™-technologie bij compatibele apparaten de 2.4 GHz 802.11n-prestaties opvoert van 450 Mbps tot 600 Mbps.

 

Aangedreven door een dual-core processor, rekent de RT-AC68U af met de tegenvallende prestaties waar andere routers last van hebben op drukke netwerken. Dus zelfs op de drukste thuisnetwerken verloopt HD video streaming altijd soepel, is de latentie laag tijdens online gaming en VoIP-gesprekken en wordt het downloaden van bestanden nooit onderbroken.

 

De RT-AC68U beschikt ook over dubbele usb-poorten voor het delen van bestanden, printers en 3G/4G-modems en heeft een USB 3.0-poort voor tot wel tien keer snellere gegevensoverdracht dan USB 2.0.

De exclusieve ASUS AiCloud transformeert uw thuisnetwerk in uw persoonlijke cloud, voor eenvoudig streamen en delen met smartphones, pc's en tablets. Router-naar-router synchronisatie maakt het ook eenvoudig om bestanden op via usb aangesloten opslagapparaten te synchroniseren met andere compatibele ASUS-routers, voor probleemloze uitwisseling van grote bestanden met familie en vrienden.

 

De gebruiksvriendelijke ASUSWRT grafische gebruikersinterface ontgrendelt de kracht van de RT-AC68U en geeft gebruikers robuuste controle over het optimaliseren van hun netwerk. Configuratie in 30 seconden en eenvoudig beheer van het dataverkeer laat zelfs netwerkbeginners profiteren van zijn geavanceerde functies, terwijl gevorderde gebruikers enthousiast zullen zijn over de IPv6-ondersteuning, meerdere draadloze SSID's en versleutelde VPN-toegang.

 

Krachtig wifi-systeem voor de hele woning. Zoals u het wilt.

In de meeste gevallen kan uw RT-AC68U vlotte, betrouwbare wifi leveren naar elk deel van de woning. Wifi-dekking kan echter worden beïnvloed door veel factoren, zoals kamerindeling, bouwmaterialen en zelfs meubels. ASUS AiMesh is een innovatieve nieuwe routerfunctie die deze problemen oplost. Het creëert een wifi-netwerk voor de hele woning door gebruik te maken van meerdere ASUS-routers. AiMesh is krachtig, flexibel en u kunt een mix van ASUS-routermodellen gebruiken - zodat u eerdere investeringen beschermt! AiMesh geeft u tijdbesparende centrale controle en naadloze roamingmogelijkheden. AiMesh is wifi om op te vertrouwen - voor alle apparaten, de hele tijd! Meer info


* Verander uw ASUS-routers in een wifi-systeem voor de hele woning, met een
eenvoudige firmware-update

* Mix en match voorkeursmodellen van geselecteerde ASUS-routers

* Creëer een wifi-netwerk met ofwel een enkele SSID of met meerdere SSID's

* Alle routerfuncties ​​werken op het gehele wifi-systeem

* Kleur; wit

Single/DualbandDualband
LAN snelheid1000 Mbps
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.