ASUS RT-AC88U AC3100 Dual Band WiFi Router Uitbreiden

ASUS RT-AC88U AC3100 Dual Band WiFi Router

ASUS ASUS

2500352

Nieuw

NTW WRL ROU ASUS RT-AC88

Meer details

Leverbaar in 2-3 dagen

€ 289,90

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Ultieme gaming en 4K streaming

NitroQAM™-technologie - naadloze ervaring

Online gamen in een spannend toernooi, of een live event aan het streamen in 4K UHD, lag en buffering zijn simpelweg geen opties. De NitroQAM™ (1024-QAM)-technologie op de RT-AC88U levert een gecombineerde 3167Mbps wifi-snelheid, zodat iedereen op het netwerk kan profiteren van vloeiende streaming en online gaming met lage latentie.

 

Dubbele gamingversneller

Profiteer van online gaming met lage latentie met opgevoerde internet- en thuisnetwerkprestaties! De RT-AC88U gaming-router geeft een boost aan zowel uw thuisnetwerk als aan online gaming. Pingtijden en variantie zijn kritische technische parameters die invloed hebben op het reactievermogen in online gaming, en hun waarden zijn sterk afhankelijk zijn van de route die spelpakketten nemen van en naar hun bestemming. Het Gamers Private Network® (GPN®) van WTFast® voert automatisch route-optimalisatie uit door de meest efficiënte route voor spelpakketten te kiezen, wat resulteert in consequent lagere pingtijden en minimaal pakketverlies.

 

Adaptive QoS - geef prioriteit aan games

Verhoog de gaming-bandbreedte met Adaptive QoS (Quality of Service), waarmee gemakkelijk prioriteit wordt toegekend aan gaming-pakketten en -activiteiten. Er kan zelfs volledig eigen bandbreedte worden toegewezen tijdens het gamen in de gamer solo-modus. Dit maakt de RT-AC88U de perfecte bondgenoot voor gaming met lage latentie, overal in de woning. Het ondersteunt de belangrijkste consoles, waaronder PlayStation®3, PlayStation®4, PS4™ Pro, PlayStation®Vita, Wii U, 3DS en Xbox One. De RT-AC88U met adaptieve QoS laat gebruikers eenvoudig prioriteit geven aan gaming-pakketten en -activiteiten

 

Maak pc systeembronnen vrij tijdens gameplay

Het netwerk is slechts de helft van het verhaal als het gaat om gaming-prestaties. Anti-virus programma's en applicaties van derden kunnen waardevolle CPU en geheugencapaciteit verbruiken, die opnieuw kan worden toegewezen aan het spel. Met AiProtection op de RT-AC88U kunnen deze hulpprogramma's met een gerust hart worden uitgeschakeld tijdens het gamen, zodat alle beschikbare hulpbronnen worden besteed aan het verbeteren van de game.

 

Overal entertainment in uw slimme woning

De RT-AC88U is meesterlijk voor entertainment, door zijn gelijktijdige ondersteuning van meerdere apparaten en Full HD 1080p streams. Naast het content-verbruik zorgt de RT-AC88U voor een slimmere woning, dankzij ondersteuning voor IP-camera's, slimme thermostaten en een verscheidenheid aan apparaten die u nog niet eens bezit.

 

Onverslaanbare wifi-dekking

Met een vier-zenders, vier-ontvangers (4T4R) antenne-ontwerp verbeteren zowel het wifi-bereik als de signaalstabiliteit drastisch. AiRadar beamforming zorgt voor een gerichter wifi-signaal naar apparaten, zodat wifi-verbindingen sneller, duidelijker en sterker worden.

 

Krachtig wifi-systeem voor de hele woning, zoals u het wilt.

In de meeste gevallen kan uw RT-AC88U vlotte, betrouwbare wifi leveren naar elk deel van de woning. Wifi-dekking kan echter worden beïnvloed door veel factoren, zoals kamerindeling, bouwmaterialen en zelfs meubels. ASUS AiMesh is een innovatieve nieuwe routerfunctie die deze problemen oplost. Het creëert een wifi-netwerk voor de hele woning door gebruik te maken van meerdere ASUS-routers. AiMesh is krachtig, flexibel en u kunt een mix van ASUS-routermodellen gebruiken - zodat u eerdere investeringen beschermt! AiMesh geeft u tijdbesparende centrale controle en naadloze roamingmogelijkheden. AiMesh is wifi om op te vertrouwen - voor alle apparaten, de hele tijd!

 

Meervoudige Capaciteit wifi met revolutionaire MU-MIMO-technologie

MU-MIMO geeft elk compatibel apparaat een eigen dedicated full-speed wifi-verbinding, zodat meerdere apparaten op hetzelfde moment verbinding kunnen maken zonder het netwerk te vertragen. In feite kan de RT-AC88U verbinding maken met meerdere MU-MIMO-compatibele clients tegelijk, elk apparaat op diens maximale snelheid, in tegenstelling tot standaard single-user MIMO waarbij afzonderlijke apparaten moeten wachten op sequentiële transmissies.

 

Ouderlijk toezicht

Toezicht op en beperking van internetactiviteit voor elke gebruiker

Geavanceerd ouderlijk toezicht helpt te voorkomen dat gebruikers ongepaste websites bezoeken. Dit voorkomt bijvoorbeeld dat jonge kinderen inhoud voor volwassenen kunnen bekijken. U kunt ook de tijdstippen beperken dat elk apparaat of gastaccount toegang heeft tot het internet, door geplande tijdslimieten toe te passen.

Uw Sharing Center

Met ingebouwde USB 3.0-poorten en USB 2.0-poorten kunt u USB-geschikte apparaten, zoals externe opslagapparaten, printers of een 3G/4G dongle aansluiten op uw ASUS-router en deze gemakkelijk via wifi delen met andere gebruikers. En met USB 3.0 profiteert u van tot 10x hogere gegevensoverdrachtssnelheden.

 

Link Aggregation, meer apparaten gaan sneller

De RT-AC88U beschikt over Link Aggregation, die twee teaming LAN-poorten (de 1e en 2e poort) combineert tot één supersnelle bedrade verbinding tot 2Gbps, met gebruik van twee Gigabit Ethernetkabels. Met Link Aggregation ingeschakeld op de NAS kunnen clients ongekende snelheden ontgrendelen.

 

ASUS Router-app

In onze steeds meer op mobiel gebruik afgestemde levens, is het hebben van controle over het netwerk via een app belangrijker dan ooit. De nieuwe ASUS Router App is vanaf de basis opgebouwd om zowel intuïtief als robuust te zijn. Hij stelt gebruikers in staat de router in te stellen, netwerkverkeer te beheren, verbindingsproblemen vast te stellen en zelfs firmware te updaten, alles zonder een pc te hoeven opstarten.

Single/DualbandDualband
LAN snelheid1000 Mbps
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.