ASUS Blue Cave AC2600 Dual Band WiFi Router Uitbreiden

ASUS Blue Cave AC2600 Dual Band WiFi Router

ASUS ASUS

2952721

Nieuw

ASUS Blue Cave AC2600-class router powerful Wifi speed Dual core CPU enhanced performance IFTTT & Am

Meer details

Leverbaar in 2-3 dagen

€ 189,00

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Gemaakt om te presteren. Gestyled om te worden gezien.

ASUS Blue Cave is gemaakt om te presteren, en gestyled om te worden gezien. Met een combinatie van de power van Intel WiFi en de technische innovatie van ASUS geeft de gebruiksvriendelijke Blue Cave u supervloeiende streaming en lag-vrije gaming, overal in en om de woning. En dankzij de geavanceerde ASUS AiProtection beveiliging en het ouderlijk toezicht van Family Overview kunt u erop vertrouwen dat iedereen online veilig is.

 

Perfecte wifi, ontworpen ter verbetering van uw huis

Blue Cave's unieke styling en krachtige prestaties zijn beide mogelijk gemaakt door onze geavanceerde wifi-technologie. Interne antennes zijn vaak een compromis: ze zorgen voor een nettere uiterlijke vormgeving, maar kunnen gevoelig zijn voor prestaties-ondermijnende interferentie. Bij Blue Cave presteren de vier volledig geoptimaliseerde antennes feitelijk tot wel 28% beter dan sommige externe antennes. De locatie en onderlinge oriëntatie van de antennes en de interne circuits werden zorgvuldig proefondervindelijk gekozen om het optimale wifi-signaal te geven in alle richtingen: de breedste dekking werd verkregen met drie verticale antennes en één horizontale antenne die het wifi-signaal verdiepingen helpt te overbruggen. De uiterst slanke printplaat en de op maat gemaakte koellichamen met grafeen coating zijn speciaal ontworpen om optimaal gebruik te maken van de interne ruimte.

 

Houd het koel met nanotechnologie

De dubbele door ASUS ontworpen koellichamen op de hoofdprintplaat maximaliseren het oppervlak dat beschikbaar is voor koeling, terwijl de vorm van de binnenruimte optimaal wordt benut. Deze geavanceerde koellichamen maken gebruik van een grafeen coating met verbazingwekkende warmte-absorberende eigenschappen die veel beter presteren dan standaard koellichaammaterialen.

 

Compact ontwerp

Om de compacte en onopvallende vormgeving van Blue Cave mogelijk te maken, is de speciaal ontworpen printplaat de helft van de grootte van een normaal 4x4 routerboard, en is het opgedeeld in twee overlappende secties. Speciale elektronicatechnieken werden toegepast om de signaal-lekproblemen te voorkomen die vaak worden geassocieerd met een dergelijke opstelling.

 

Maak het internet veiliger voor iedereen

Al uw gezinsleden, jong en oud, worden elk moment dat ze online zijn blootgesteld aan de gevaren van het internet. Verkapte cyberdreigingen kunnen binnensluipen om uw persoonlijke gegevens te stelen, of uw kinderen komen per ongeluk ongepaste inhoud tegen tijdens de almaar toenemende tijd die ze achter het scherm doorbrengen. Blue Cave bevat geavanceerd ouderlijk toezicht om u totale gemoedsrust te geven, met beveiliging op zakelijk niveau voor uw thuisnetwerk en uitgebreide, eenvoudige controle over de online ervaring van elk gezinslid en voor elk apparaat, allemaal via de mobiele app.

 

Zakelijk niveau thuisnetwerkbeveiliging

ASUS AiProtection, aangedreven door Trend Micro™, is in Blue Cave ingebouwd om uitgebreide bescherming toe te voegen aan uw thuisnetwerk. Met AiProtection zijn al uw verbonden apparaten — inclusief smart home (IoT) apparaten — beveiligd om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens in gevaar komen.

 

AiProtection houdt alle verbonden slimme apparaten en IoT-apparaten beveiligd; deze apparaten worden vaak niet beschermd door antivirusdiensten. AiProtection houdt alle verbonden slimme apparaten en IoT-apparaten beveiligd; deze apparaten worden vaak niet beschermd door antivirusdiensten. AiProtection houdt alle verbonden slimme apparaten en IoT-apparaten beveiligd; deze apparaten worden vaak niet beschermd door antivirusdiensten. AiProtection houdt alle verbonden slimme apparaten en IoT-apparaten beveiligd; deze apparaten worden vaak niet beschermd door antivirusdiensten.

 

Geen abonnementskosten

Sommige routers bieden slechts 3 jaar bescherming; met ASUS AiProtection bent u veilig gedurende de levensduur van uw product.

 

Toegang blokkeren tot schadelijke websites

AiProtection gebruikt de officiële database van Trend Micro om bekende schadelijke websites te identificeren en te blokkeren, om zo infectie te voorkomen nog voordat u ergens op klikt.

 

Bescherming tegen aanvallen

Het Intrusion Prevention System (IPS) blokkeert alle gangbare internetgebaseerde aanvallen.

 

Infectiedetectie en -blokkering

Zelfs als een al eerder geïnfecteerd apparaat wordt verbonden met Blue Cave, voorkomt AiProtection dat persoonlijke gegevens op het apparaat in gevaar komen.

Geavanceerd ouderlijk toezicht

Met ASUS Blue Cave kunt u het internetgebruik van uw gezin in de gaten houden en per gezinslid beslissen hoeveel internettijd of welke apps elk gezinslid mag gebruiken. Het allernieuwste ouderlijk toezicht laat u specifieke categorieën mobiele apps en websites blokkeren - en deze instellingen toepassen op alle apparaten die bij een bepaald gezinslid horen - terwijl u vrije toegang verschaft tot de rest van het internet.

 

Complete apparaatbeveiliging - Kosteloze antivirusbescherming

Blue Cave bevat exclusieve extra bescherming voor uw apparaten - pc's, smartphones en tablets - zelfs als deze niet zijn aangesloten op uw thuisnetwerk! Met Blue Cave kunt u er zeker van zijn dat uw apparaten altijd beschikken over volledige antivirusbescherming, waar u ze ook gebruikt. Elke Blue Cave-router is voorzien van een jaar lang gratis Trend Micro™ Mobile Security voor twee mobiele apparaten en Trend Micro Antivirus+ Security voor twee Windows pc's!

 

* Inwisselen van de activeringscodes eindigt op 31 december 2018 om 23:59 uur (UTC+8).

 

Klaar voor een slimmere woning

Uw huis wordt alsmaar slimmer, dus uw router moet ook slim zijn. Blue Cave werkt met IFTTT en Amazon Alexa, dus u kunt Blue Cave eenvoudig integreren in uw slimme woning, om zo uw leven gemakkelijker te maken. U kunt Alexa bijvoorbeeld vertellen om wifi tijdelijk uit te schakelen zodat u ongestoord met het hele gezin kunt genieten van het avondeten! Of gebruik IFTTT om automatische e-mailberichten te ontvangen wanneer uw kinderen thuiskomen. Geeft u een feestje? Schakel dan speciaal voor uw vrienden het wifi-gastennetwerk in, en u kunt zelfs de kleur van uw woonverlichting laten veranderen wanneer ze verbinding maken!

 

Netwerkcontrole op uw manier

Blue Cave verwijdert de moeite uit het beheren van uw thuisnetwerk. Het is eenvoudig te installeren en gemakkelijk om alles wat er gebeurt in de gaten te houden, via de intuïtieve pc-interface of de ASUS Router-app. Met slechts een paar tikken of klikken kunt u zien wanneer nieuwe apparaten verbinding maken of wanneer nieuwe updates beschikbaar zijn, en de instellingen wijzigen om aan te sluiten op uw behoeften.

Single/DualbandDualband
LAN snelheid1000 Mbps
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.