ASUS RT-AC86U AC2900 Dual Band WiFi Router Uitbreiden

ASUS RT-AC86U AC2900 Dual Band WiFi Router

ASUS ASUS

2891091

Nieuw

ASUS WL RT-AC86U/WEU/13/GB WEU/P EU//

Meer details

Leverbaar in 2-3 dagen

€ 219,00

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Furieus snel. Krachtig uitgerust.

De ASUS RT-AC86U is de ultieme keus voor gaming, met razendsnelle 2917Mbps wifi, MU-MIMO-technologie en krachtige spelversnellende functies waaronder de WTFast® spelversneller en Adaptive QoS.

 

Verpletter vijanden waar ze ook zijn

Ultrasnelle wifi met NitroQAM™ en 5GHz Quad-Stream technologie

Online gamen in een spannend toernooi, of een live event aan het streamen in 4K UHD, lag en buffering zijn simpelweg geen opties. NitroQAM™ (1024-QAM) technologie levert ultieme 5GHz quad-stream (4x4) snelheden tot 2167Mbps, wat de RT-AC86U een gecombineerde totale snelheid geeft van 2917Mbps. Daardoor kan iedereen op het netwerk genieten van vloeiende streaming en online gaming met lage latentie!

 

Krachtige hardware, ultieme prestaties

Met de toenemende populariteit van 5GHz wifi-apparaten moet een router de maximaal mogelijke 5GHz bandbreedte leveren, met betrouwbare lange-afstandsprestaties. De RT-AC86U heeft een extra interne 5GHz-antenne om ultieme 5GHz quad-stream prestaties te bieden, terwijl RangeBoost de middellange tot lange afstand wifi-dekking aanzienlijk verbetert. Bovendien tilt de topkwaliteit 1.8GHz 64-bit dual-core processor van de RT-AC86U zijn rekenkracht naar het volgende niveau, en maakt daarmee USB-gegevensoverdrachten mogelijk tot 110MB/s en router download/uploadsnelheden (WAN-LAN doorvoer) tot 1600Mbps.

 

Profiteer van online gaming met lage latentie, met opgevoerde internet- en thuisnetwerkprestaties!

De ASUS RT-AC86U router is voorzien van een dubbele gaming boost. Om te beginnen geeft het prioriteit aan spelverkeer met adaptieve QoS, en vervolgens optimaliseert het de internetverbinding met de game server via door WTFast aangedreven Gamer Private Network. Pingtijden en variantie zijn kritische technische parameters die invloed hebben op het reactievermogen in online gaming, en hun waarden zijn sterk afhankelijk zijn van de route die spelpakketten nemen van en naar hun bestemming. Het Gamers Private Network® (GPN®) van WTFast® voert automatisch route-optimalisatie uit door de meest efficiënte route voor spelpakketten te kiezen, wat resulteert in consequent lagere pingtijden en minimaal pakketverlies.

 

Meervoudige capaciteit wifi met revolutionaire MU-MIMO technologie

MU-MIMO geeft elk compatibel apparaat3 een eigen dedicated full-speed wifi-verbinding, zodat meerdere apparaten op hetzelfde moment verbinding kunnen maken zonder het netwerk te vertragen.

In feite kan de RT-AC86U verbinding maken met meerdere MU-MIMO-compatibele clients tegelijk, elk apparaat op diens maximale snelheid, in tegenstelling tot standaard single-user MIMO waarbij afzonderlijke apparaten moeten wachten op sequentiële transmissies.

 

Onverslaanbare dekking

Dankzij ASUS’ innovatieve antenne-ontwerp en de nieuwe Range Boost-technologie worden zowel het wifi-bereik als de signaalstabiliteit drastisch verbeterd. AiRadar zorgt verder voor een gerichter wifi-signaal op apparaten, zodat wifi-verbindingen sneller, duidelijker en sterker worden.

 

Uw digitale spelomgeving is beschermd

De RT-AC86U is voorzien van ASUS AiProtection, een netwerkbeveiligingssysteem op zakelijk niveau, aangedreven door Trend Micro™ Smart Home Network. Met AiProtection worden alle aangesloten apparaten beschermd, ook al hebben ze zelf geen antivirusmogelijkheden - zoals IoT-apparaten.

AiProtection blokkeert vaak voorkomende internetgebaseerde aanvallen voordat deze het netwerk bereiken, en als een geïnfecteerd apparaat wordt gedetecteerd op het netwerk, blokkeert AiProtection het direct om te voorkomen dat het persoonlijke informatie verstuurt naar kwaadaardige servers.

 

Versterkte frontlinie netwerkbeveiliging

Het netwerk is slechts de helft van het verhaal als het gaat om gaming-prestaties. Aangezien AiProtection is geïntegreerd in de RT-AC86U en wordt aangedreven door de router, beschermt het zelfs als de beveiligingssoftware van een apparaat niet is ingeschakeld - bijvoorbeeld om geblokkeerde games te omzeilen - het netwerk nog steeds tegen aanvallen en inbreuken, voor extra gemoedsrust .

 

Krachtig wifi-systeem voor de hele woning, zoals u het wilt.

In de meeste gevallen kan uw RT-AC86U vlotte, betrouwbare wifi leveren naar elk deel van de woning. Wifi-dekking kan echter worden beïnvloed door veel factoren, zoals kamerindeling, bouwmaterialen en zelfs meubels. ASUS AiMesh is een innovatieve nieuwe routerfunctie die deze problemen oplost. Het creëert een wifi-netwerk voor de hele woning door gebruik te maken van meerdere ASUS-routers. AiMesh is krachtig, flexibel en u kunt een mix van ASUS-routermodellen gebruiken - zodat u eerdere investeringen beschermt! AiMesh geeft u tijdbesparende centrale controle en naadloze roamingmogelijkheden. AiMesh is wifi om op te vertrouwen - voor alle apparaten, de hele tijd!

 

Beheer het netwerk overal

In onze steeds meer op mobiel gebruik afgestemde levens, is het hebben van controle over het netwerk via een app belangrijker dan ooit. De nieuwe ASUS router-app is volledig opnieuw ontworpen om zowel intuïtief en robuust te zijn, dit alles zonder een pc te hoeven opstarten.

Single/DualbandDualband
LAN snelheid1000 Mbps
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.