ASUS Lyra Trio AC1750 Dual Band Mesh Systeem Uitbreiden

ASUS Lyra Trio AC1750 Dual Band Mesh Systeem

ASUS ASUS

3038751

Nieuw

Home WiFi Mesh System- AC1750 Dual Band450+1300 Mbps Internal antenna x 3

Meer details

€ 249,99

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Vloeiende en veilige verbinding met meer

Elke dag weer stuurt u sms’jes, chat u en heeft u op andere manieren contact met uw dierbaren. U ontdekt het web en maakt verbinding met passies, inspiraties en spannende nieuwe ervaringen. De Lyra Trio verbindt u met meer mogelijkheden en beschermt intussen uw privacy. Blijf altijd verbonden met de mensen en dingen die voor u het belangrijkst zijn, met snelle, eenvoudige en veilige wifi in elke hoek van het huis.

 

Dekt woningen met meerdere verdiepingen tot 500m²

Of u nu in de kelder, de tuin of de woonkamer bent, u wilt dat alle wifi-apparaten soepel werken. Het ASUS Lyra Trio mesh wifi-systeem gebruikt meerdere draadloos verbonden hubs om een supersnel, betrouwbaar en veilig signaal te leveren tot in elke hoek van de woning.

 

Automatisch verbinden met het sterkste signaal

De verschillende hubs van de Lyra Trio werken samen om één netwerk te vormen met één wifi-naam. Bent u eenmaal op het netwerk, dan verbindt Lyra Trio u automatisch met de hub met het beste signaal en wisselt naadloos tussen hubs terwijl u zich door de woning beweegt. Het gaat zo vloeiend, dat u het niet eens merkt - zelfs niet tijdens videochats of het streamen van video.

 

Meer bandbreedte, meer verkeer

De Lyra Trio heeft een 3x3 MIMO-antenneontwerp dat een extra ruimtelijke stream biedt in vergelijking met 2x2 mesh wifi-systemen, waardoor het meer gelijktijdig netwerkverkeer aankan. Dit leidt tot snelle, betrouwbare prestaties, zelfs wanneer veel apparaten met het netwerk zijn verbonden. De afzonderlijke Lyra Trio-hubs maken ook met elkaar verbinding via drie lanes, waardoor de datasnelheden worden gemaximaliseerd als datahops van hub tot hub, zodat u in elke hoek van het huis de beste wifi-prestaties krijgt.

 

Antennes ontworpen om over meerdere verdiepingen te zenden

De Lyra Trio heeft een uniek piramidevormig antenneontwerp dat interferentie minimaliseert en het wifi-signaal zowel verticaal als horizontaal uitzendt voor betere ontvangst en betere prestaties in huizen met meerdere verdiepingen.

 

Altijd actuele bescherming voor uw gezin

Elke dag vertrouwt u op uw verbonden apparaten voor het beheren van en toegang krijgen tot uw persoonlijke gegevens, maar u weet wellicht niet of uw privacy stiekem al is aangetast. De geavanceerde, door Trend Micro™ aangedreven cloudgebaseerde beveiliging die is ingebouwd in de Lyra Trio zorgt ervoor dat uw privacy altijd wordt beschermd op alle verbonden apparaten, zelfs op smart home (IoT) apparaten.

 

Detectie en blokkering van geïnfecteerd apparaat

Zelfs als een reeds geïnfecteerd apparaat wordt verbonden met de Lyra Trio, zijn de persoonlijke gegevens op het apparaat beveiligd tegen inbreuk.

 

Gratis levenslang abonnement

Sommige routers worden geleverd met extra kosten voor beveiligingsdekking of bieden slechts tijdelijk gratis bescherming, maar met de Lyra Trio bent u gedekt gedurende de levensduur van het product.

 

Parental Controls (Ouderlijk toezicht)

URL-filter en planning zorgen ervoor dat u uw gezin beschermt tegen ongepaste inhoud en ongezond internetgebruiksgedrag.

 

24/7 Auto Update

De Lyra Trio houdt uw netwerk veilig draaiend met automatische firmware-updates en synchroniseert altijd met Trend Micro's cloud database, zodat u altijd profiteert van de beste internetervaring.

 

Beveiligde verbindingen

Met WPA2-encryptie en TLS-protocollen zijn apparaatverbindingen met de Lyra Trio en het internet zowel privé als veilig.

Stabielere wifi met bekabelde verbindingen tussen Lyra Trio hubs

De Lyra Trio ondersteunt Ethernet backhaul, wat betekent dat u netwerkkabels kunt gebruiken om meerdere hubs met elkaar te verbinden. Als u beschikt over Ethernetpoorten aan de wand in verschillende ruimtes van uw woning, laat deze functie uw routers met elkaar communiceren via een bekabelde verbinding, waardoor uw wifi-systeem nog stabieler en betrouwbaarder wordt. Het reserveert ook de volledige 2.4GHz- en 5GHz-banden voor uw draadloze apparaten, zodat u kunt profiteren van snellere, meer vloeiende verbindingen.

 

Hoeveel Lyra Trio hubs heb ik nodig?

De Lyra Trio gebruikt meerdere hubs om het uitermate flexibel te maken voor elke omgeving: ongeacht de grootte of vorm van uw woning, biedt de Lyra Trio u alle dekking die u nodig hebt!

 

Klaar voor een slimmere woning

Uw huis wordt alsmaar slimmer, dus uw router moet ook slim zijn. De Lyra Trio werkt met Amazon Alexa, dus u kunt het eenvoudig integreren in uw slimme woning, om zo uw leven gemakkelijker te maken. U kunt Alexa bijvoorbeeld gewoon vertellen om prioriteit te geven aan de videostreaming-pakketten om een soepele filmervaring te garanderen door simpelweg te zeggen 'Alexa, vraag ASUS Router om de Mediamodus in te schakelen'.

Single/DualbandDualband
LAN snelheid1000 Mbps
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.