ASUS RT-AC67U AC1900 Dual band Mesh Systeem Uitbreiden

ASUS RT-AC67U AC1900 Dual band Mesh Systeem

ASUS ASUS

50207

Nieuw

ASUS AiMesh AC1900 WiFi System (RT-AC67U 2PACK)

Meer details

Leverbaar in 2-3 dagen

€ 249,99

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Stap over van standaard WiFi-systemen naar AiMesh

AiMesh overwint de beperkingen die worden aangetroffen in andere Wi-Fi-systemen met een volledig thuisnetwerk. Hoewel deze systemen handige all-in-one-oplossingen kunnen zijn, hebben ze vaak een beperkte keuze aan wifi-snelheden, softwarefuncties en upgrades. Met AiMesh kun je een volledig flexibel wifi-systeem voor het hele huis maken dat is afgestemd op jouw behoeften, terwijl je blijft genieten van alle functies van elke individuele ASUS-router, zoals extreme Wi-Fi-prestaties en exclusieve geavanceerde netwerkfuncties.

 

Ongelooflijk eenvoudig, maar ongelooflijk krachtig

AiMesh is ongelooflijk gemakkelijk te gebruiken, maar dat betekent niet dat het niet krachtig is. Met AiMesh kunnen alle routers nog steeds hun eigen functies gebruiken, evenals alle functies van de andere routers - met eenvoudige centrale bediening van alle instellingen van de ASUS Router mobiele app of ASUSWRT. Geweldige functies zoals AiProtection, QoS en Parental Controls werken dus over het hele netwerk, zodat niemand ze kan omzeilen door verbinding te maken met een andere router. Vergeet niet om altijd je sterkste router aan te sluiten op je modem.

 

Commerciële kwaliteitsbeveiliging voor familie

Al uw familieleden, jong of oud, worden blootgesteld aan de gevaren van internet elk moment dat ze online zijn. Verkapte cyberbedreigingen kunnen binnendringen om uw privégegevens te stelen, of uw kinderen kunnen per ongeluk ongewenste inhoud tegenkomen tijdens hun steeds langer wordende schermtijd. Het AiMesh AC1900 Wi-Fi-systeem bevat geavanceerd ouderlijk toezicht om u totale gemoedsrust te geven, met AiProtection Pro - commerciële beveiliging voor uw thuisnetwerk en uitgebreide, eenvoudige bediening van de online-ervaring voor elk gezinslid en elk apparaat, allemaal via de mobiele app.

 

Adaptieve QoS - Geef prioriteit aan je spel

Vergroot uw gamebandbreedte met Adaptive QoS (Quality of Service), waarmee u gemakkelijk prioriteiten kunt instellen voor gamingactiviteiten. Je kunt zelfs speciale bandbreedte toewijzen tijdens het gamen in de gamersolomodus, waardoor het AiMesh AC1900 WiFi-systeem de perfecte bondgenoot is voor games met lage latentie overal in je huis. Het ondersteunt belangrijke consoles, waaronder PlayStation®3, PlayStation®4, PS4 ™ Pro, PlayStation®Vita, Wii U, 3DS en Xbox One.

Single/DualbandDualband
LAN snelheid1000 Mbps
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.