ASUS ROG Rapture AC5300 Tri Band WiFi Router Uitbreiden

ASUS ROG Rapture AC5300 Tri Band WiFi Router

ASUS ASUS

2881284

Nieuw

ASUS ROG Rapture GT-AC5300 Tri-band 4x4 Gaming Wi-Fi Router with 8-port Gigabit Gamers Private Netwo

Meer details

Leverbaar in 2-3 dagen

€ 359,90

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Heers over het netwerk

De battle-ready ROG Rapture GT-AC5300 router is ontworpen met slechts één missie voor ogen: Voor een fantastisch gaming-netwerk. Volgepakt met krachtige gaming-optimalisaties, en levert opvallende wifi-prestaties, rotsvaste stabiliteit en state-of-the-art beveiliging. De Gaming Center-interface met ROG-thema biedt eenvoudige wijs-en-klik controle over elke ongelooflijke functie. Game Dashboard biedt real-time informatie over alle apparaten en verbindingen, terwijl Game IPS (Intrusion Prevention System) en Game Boost de commandocentra zijn voor eerstelijns netwerkbeveiliging en high-performance spelacceleratie. Tot de overige winnende eigenschappen behoren Gamers Private Network® ondersteuning met WTFast®, met opstoppingen afrekenende Wi-Fi Radar, de Game Radar ping-kaart die laat zien waar de snelste servers zijn, en VPN Fusion voor het gelijktijdig draaien van een VPN naast de internetverbinding.

 

Drie niveaus van spelacceleratie

De ROG Rapture GT-AC5300 biedt twee gaming LAN-poorten die zijn geoptimaliseerd voor gaming-apparaten. Al het verkeer op deze poorten krijgt de hoogste prioriteit, zodat gaming-apparaten - of andere apparaten die gebruikers willen aansluiten op deze poorten - altijd vooraan staan in de internetwachtrij!

 

Game Boost analyseert het netwerkverkeer en geeft prioriteit aan gaming-pakketten, wat games een tweede accelleratieniveau geeft, voor de best mogelijke prestaties. Game Boost kan direct worden geactiveerd met een enkele klik op het Gaming Center dashboard, en het ondersteunt veel populaire consoles, waaronder PS3™, PS4™, PS4™ Pro, PlayStation® Vita, Wii U™, Nintendo 3DS™ en Xbox One®.

 

De ROG Rapture GT-AC5300 bevat ingebouwde ondersteuning voor het Gamers Private Network®, aangedreven door WTFast®, dat persoonlijke, geoptimaliseerde internetverbindingen biedt naar spelservers¹, om ping en latentie te minimaliseren en soepele gaming zonder lag te waarborgen.

 

Versterkte frontlinie netwerkbeveiliging

Om het netwerk te verdedigen beschikt de ROG Rapture GT-AC5300 over Game IPS (Intrusion Prevention System), een state-of-the-art inbreukpreventiesysteem dat wordt aangedreven door Trend Micro™-technologie. Het beschermt het gaming-netwerk tegen externe aanvallen en dreigingen, en neutraliseert deze voordat ze het netwerk of apparaten kunnen bereiken. Zelfs als de beveiligingssoftware van de pc niet is ingeschakeld - bijvoorbeeld om geblokkeerde games te omzeilen - beschermt Game IPS het netwerk nog steeds tegen aanvallen en inbreuken, om gebruikers extra gemoedsrust te geven.

 

Gelijktijdige gaming en VPN

Voor wie genoeg heeft van door virtuele privé-netwerken vertraagde spelprestaties, heeft ROG het antwoord. De ROG Rapture GT-AC5300 beschikt over een killer-functie genaamd VPN Fusion. Hiermee is het mogelijk om een VPN te draaien en een normale internetverbinding — tegelijkertijd! Dus zelfs als andere netwerkgebruikers een VPN willen gebruiken, kunt u nog steeds profiteren van maximale gaming-snelheden.

 

Uw eigen gaming WiFi-Band

Ooit gedroomd over een wifi-router die er alleen voor gaming is? Droom niet langer: Met de tri-band ROG Rapture GT-AC5300 is het eenvoudig om een van de twee 5GHz-banden toe te wijzen aan spelapparaten, terwijl andere apparaten de tweede 5GHz-band of de 2.4GHz-band gebruiken. En voor het spelen van VR-games en het streamen van 4K UHD video's maken de WAN-naar-LAN snelheden van maximaal 1900Mbps de GT-AC5300 de winnende keus voor iedereen!

 

Battle-Ready Hardware

ROG weet exact wat top gamers nodig hebben: De ROG Rapture GT-AC5300 is gebouwd voor volledige spelactie, met hardware die klaar is om de zwaarste uitdagingen aan te gaan. Acht gigabit LAN-poorten bieden de verbindingen die nodig zijn voor alle gaming-apparaten, terwijl twee USB 3.0-poorten snelle toegang geven tot bestanden op de USB-opslag. Hardcore NAS-liefhebbers zullen de Link Aggregatiefunctie waarderen, waarmee twee LAN-poorten kunnen worden samengevoegd tot een enkele razendsnelle 2Gbps-verbinding*.

*Linkaggregatie vereist een client met 802.3ad ondersteuning.

 

Extreme 1.8GHz Quad-Core Power

De ultieme router heeft ultieme verwerkingskracht nodig, dus wordt de ROG Rapture GT-AC5300 aangedreven door een topklasse 1.8GHz 64-bit quad-core CPU die veel desktopprocessors laat verbleken. Hij biedt meer dan genoeg power om alles aan te kunnen waar hij mee wordt geconfronteerd, zonder ook maar even te haperen — of het nu gaat om het maximaliseren van de WAN/LAN-doorvoer voor online gaming, het opvoeren van de USB-gegevensoverdracht of het aandrijven van de LAN-party van uw team.

 

Gemaakt voor WiFi-vrijheid

Wifi is geweldig, maar niet als het stokt of vertraagt voordat die favoriete gaming-positie is behaald. Om de vrijheid te bereiken die u verdient, is de ROG Rapture GT-AC5300 voorzien van RangeBoost. Deze krachtige, bereiksverbeterende combinatie van hardware en software breidt de dekking uit terwijl het tevens de lange-afstandsdoorvoer aanzienlijk verbetert! Eindelijk beslist u zelf waar u speelt — in plaats van uw router!

 

Krachtig WiFi-systeem voor de hele woning, zoals u het wilt.

In de meeste gevallen kan uw ROG Rapture GT-AC5300 vlotte, betrouwbare wifi leveren naar elk deel van de woning. Wifi-dekking kan echter worden beïnvloed door veel factoren, zoals kamerindeling, bouwmaterialen en zelfs meubels. ASUS AiMesh is een innovatieve nieuwe routerfunctie die deze problemen oplost. Het creëert een wifi-netwerk voor de hele woning door gebruik te maken van meerdere ASUS-routers. AiMesh is krachtig, flexibel en u kunt een mix van ASUS-routermodellen gebruiken - zodat u eerdere investeringen beschermt! AiMesh geeft u tijdbesparende centrale controle en naadloze roamingmogelijkheden. AiMesh is wifi om op te vertrouwen - voor alle apparaten, de hele tijd!

Single/DualbandTriband
LAN snelheid1000 Mbps
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.