AVM FRITZ!BOX 7590 AX Uitbreiden

AVM FRITZ!BOX 7590 AX

AVM AVM

51769

Nieuw

De 7590 AX biedt hogere snelheden dan de standaard 7590 variant in uw thuisnetwerk. Dankzij supervectoring kan de 7590 AX snelheden bereiken tot wel 300 Mbit/s op de DSL-aansluiting. Dankzij de 4 x 4 Multi-User MIMO WiFi 6 kunnen er WiFi snelheden tot wel 1200 Mbit/s op de 2,4 GHZ WiFi en 2400 Mbit/s op de 5GHz WiFi worden bereikt!

Meer details

€ 299,00

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Alles aanwezig op het nieuwe vlaggenschip van FRITZ!

 

Ontdek het nieuwe vlaggenschip van FRITZ!, de FRITZ!Box 7590 AX met haar nieuwe supersonisch ontwerp! Het nieuwste model FRITZ!Box ondersteunt 4 x 4 Multi-User MIMO voor meer reikwijdte en een hogere WiFi snelheid dan ooit te voren! Met supervectoring is de FRITZ!Box 7590 AX klaar voor de volgende DSL-generatie.

 

  • Tot 300 Mbit/s op alle soorten DSL-verbindingen

  • IP-gebaseerd, vast bellen via analoog aansluitingen

  • WiFi AX tot 1200 Mbit/s (2,4GHz) en tot 2400 Mbit/s (5 GHz)

  • 4 x 4 WiFi 6 met Multi-User MIMO

  • 4 x Gigabit LAN, 1 x Gigabit WAN

  • 2 x USB 3.0 voor opslagmedia en printers

  • DECT-basisstation voor max. 6 handtoestellen

  • 2 analoge poorten voor telefoons, antwoordapparaat en fax

  • De FRITZ!Box met Nederlandstalige webinterface

 

Supervectoring tot 300 Mbit/s

 

Door het gebruik van Supervectoring onderscheidt de 7590 AX zich van de rest. Supervectoring (ook wel Vectoring Plus/V plus genoemd) is de nieuwste soort VDSL verbinding waarmee downloadsnelheden tot maximaal 300 Mbit/s kunnen worden behaald. De maximale snelheid hangt af van de afstand tussen de wijkcentrale en de 7590 AX; hoe dichter, hoe beter.

 

Supersnelle WiFi door Multi-User MIMO

 

Videos, muziek en foto's kunnen razendsnel zonder laadbalken worden gedeeld in het thuisnetwerk met uw smartphone, tablet of computer. De 7590 AX maakt gebruik van de 802.11ax, 802.11ac en 802.11n WiFi standaard en 4 x 4 Multi-User MIMO om snelheden tot 2400 Mbit/s te bereiken op de 5 GHz frequentieband en 1200 Mbit/s op de 2,4 GHz frequentieband.

 

Plezierig telefoneren

 

Met de FRITZ!Box 7590 AX heeft u een volwaardig telefoonsysteem, waarop alle soorten telefoons kunnen worden aangesloten: IP-gebaseerd, analoog, de FRITZ!Box 7590 AX ondersteunt het allemaal! Met de FRITZ!App Fon kunt u ook eenvoudig uitbellen via uw smartphone. De app informeert u onderweg als u bent gebeld of er een voicemail is achtergelaten. Het antwoordapparaat en de faxfunctie (incl. fax-to-mail) zorgen voor nog meer belplezier.

 

Altijd het beste vermaak

 

Geniet van het beste vermaak door uw hele thuisnetwerk. De krachtige USB 3.0 poorten transformeren de FRITZ!Box 7590 AX in het ideale multimedia verzamelpunt: bekijk foto's, videos of luister muziek gelijktijdig op meerdere apparaten ten alle tijden. Wachten op HD-TV of uw favoriete muziek is verleden tijd; uw media wacht op u!

 

Veilig met de FRITZ!Box

 

Met FRITZ!Box speel je op veilig! Het allesomvattende veiligheidsconcept beschermt jouw communicatie. Het wordt voortdurend door ons getest en verder ontwikkeld. Dankzij gratis updates is een optimale veiligheid altijd gewaarborgd.

 

FRITZ!OS – een veelzijdig systeem

 

FRITZ!OS, het besturingssysteem van je FRITZ!Box, biedt je regelmatig nieuwe functies. Met de FRITZ!Apps kun je ook onderweg met je smartphone toegang krijgen tot de data in je thuisnetwerk, telefoneren of een webcam besturen. Alle updates en apps zijn uiteraard gratis.

 

Uitstekende eenvoud

 

Het door de vakpers onderscheiden en door gebruikers geprezen bedieningsconcept van de FRITZ!Box heeft slechts één doel: alles zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Daarvoor zorgen een duidelijke gebruikersinterface en wizard, die je stap voor stap begeleiden.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.