AVM FRITZ!REPEATER 2400 Netwerk Uitbreiden

AVM FRITZ!REPEATER 2400 Netwerk

AVM AVM

20002887

Nieuw

 

De FRITZ!Repeater 2400 biedt razendsnel WiFi op de 2,4 GHz en 5 GHz frequentiebanden met een gecombineerde snelheid tot 2333 Mbit/s en maximale reikwijdte. Dat betekent surfplezier zonder laadbalkjes, snelle downloads en HD-video's zonder uitval, of je nu binnen of buiten bent. Via de Gigabit LAN-aansluiting kunnen ook apparaten zonder eigen WiFi-functionaliteit in het thuisnetwerk worden geïntegreerd.

Meer details

€ 99,00

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Meer WiFi in seconden

 

Met de FRITZ!Repeater 2400 kunnen stabiele en snelle WiFi-verbindingen worden bereikt met een gecombineerde snelheid tot 2333 Mbit/s op de 2,4 GHz en 5 GHz frequentiebanden. Via de Gigabit LAN-aansluiting kunnen ook netwerkapparaten zonder eigen WiFi-functionaliteit in het thuisnetwerk worden geïntegreerd. De repeater is geschikt voor gebruik met normale 230V-contactdozen. De vijf veldsterkte-leds dragen bij tot een snelle en ideale positionering binnen het huis.

 

 • Vergroot snel en eenvoudig de reikwijdte van courante WiFi-netwerken

 • Altijd vier antennes in gebruik voor maximale reikwijdte

 • Gecombineerde WiFi snelheid tot 2333 Mbit/s op 2,4 GHz en 5 GHz frequentieband

 • Parallel gebruik dankzij Dual-WiFi

 • Compatibel met alle WiFi-routers met de WiFi-standaards 802.11 ac/n/g/b/a

 • Toepassing van de WiFi-versleuteling (WPA2, WPA)

 • WPS (WiFi Protected Setup) – eenvoudige en veilige WiFi-instelling met een druk op de knop

 • Met de Gigabit LAN-aansluiting verbonden apparaten (printers, audio-video-spelers e.a.) krijgen WiFi-functie

 • LAN-brug: verbinding met de LAN-aansluiting van een router via netwerkkabel

 • Geschikt voor gebruik met normale 230V-contactdozen

 • Wizard voor eenvoudige instelling

 

Overal WiFi-ontvangst

 

De FRITZ!Repeater 2400 biedt op de 2,4 GHz en 5 GHz frequentiebanden razendsnel WiFi met een gecombineerde WiFi snelheid tot 2333 Mbit/s en maximale reikwijdte. Dat betekent surfplezier zonder laadbalkjes, snelle downloads en HD-video's zonder uitval, of je nu binnen of buiten bent.

 

Eenvoudige installatie met een druk op de knop

 

De FRITZ!Repeater 2400 ondersteunt de ongecompliceerde, automatische aanmelding via de zogenaamde WPS-methode (WiFi Protected Setup). Voor het instellen volstaat een druk op de knop: repeater en WPS-compatibele routers zoals de FRITZ!Box maken dan automatisch verbinding. De repeater neemt de passende WiFi-instellingen over en is meteen gereed voor gebruik.

 

Draadloze vrijheid

 

Met zijn Gigabit LAN-aansluiting integreert de FRITZ!Repeater 2400 zelfs netwerkapparaten zonder WiFi in het thuisnetwerk. De repeater overbrugt daarbij draadloos de afstand tot de router; iets waarvoor vroeger kabels moesten worden getrokken. En als er al kabels liggen, kan de repeater ook in de modus LAN-brug via een aanwezige netwerkkabel of met behulp van een Powerline-adapter worden verbonden met de router. Zo kunnen ook grotere afstanden probleemloos worden overbrugd.

 

Eenvoudig te bedienen en te updaten

 

Van de ideale plaatsing tot het optimale radiokanaal: de FRITZ!Repeater 2400 wijst je de weg met leds, software wizards en een overzichtelijke gebruikersinterface. Bovendien wordt de repeater van nieuwe diensten voorzien door gratis updates.

 

Veilige versleuteling voor het draadloze netwerk

 

De FRITZ!Repeater 2400 ondersteunt de veilige WPA2-versleuteling en beheerst tevens de WPA-standaard. Daardoor kan de repeater worden gebruikt met vele types draadloze netwerken en alle versleutelingen..

KleurWit
WifiJa
Aantal USB 2.0 aansluitingen0.00
Aantal USB 3.0 aansluitingen0.00
WiFi data-overdrachtsnelheden2333.00
Gewicht0.16
Diepte63.00
LAN data-overdrachtsnelheden10/100/1000 Mbit/s
Bandbreedte2.4/5 GHz
Netwerk beheerappJa
LED-indicatorenJa
Type netwerkRepeater
Aantal Ethernet-LAN poorten1.00
WPS knopJa
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.