Synology NAS Disk Station DS218+ (2 Bay) Uitbreiden

Synology NAS Disk Station DS218+ (2 Bay)

Synology Synology

DS218

Nieuw

€ 399,00

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

De Synology DiskStation DS218+ heeft een dual-core processor met AES-NI encryptie acceleratie en een transcoding engine en levert high-speed bestandsoverdrachten en het ondersteunt real-time 4K transcoding. De DS218+ is ideaal voor het beveiligen van belangrijke gegevens en het delen van bestanden over verschillende platforms.

 

 

Compacte krachtige opslagoplossing

De Synology DiskStation DS218+ beschikt over een Intel® Celeron® J3355 dual-core 2.0 GHz processor met een boostfrequentie van 2.5 GHz en 2GB RAM, uitbreidbaar tot 6GB RAM voor het verwerken van intensieve werklasten. De DS218+ is ontworpen voor thuisgebruikers of kleine bedrijven die een compacte en betrouwbare gedeelde opslagoplossing nodig hebben. Met AES-NI levert de DS218+ tot 113 MB/s versleutelde lees- en 112 MB/s schrijfsnelheden met RAID 1 configuratie. De DS218+ heeft drie USB 3.0 poorten. Dankzij het hot-swappable drive tray ontwerp kunt eenvoudig 3,5 inch HDD's zonder extra gereedschap worden geinstalleerd en onderhouden.

 

Btrfs opslagsysteem

Met het Btrfs-bestandssysteem kunnen de meest geavanceerde opslagtechnologieën voldoen aan de beheersbehoeften van moderne grote ondernemingen:

 

- Flexibel gedeelde map/gebruikersquotasysteem biedt uitgebreid quotabeheer over alle gebruikersaccounts en gedeelde mappen.

 

- Geavanceerde snapshottechnologie met aanpasbare back-upplanning ondersteunt tot 1.024 kopieën van gedeelde-mapback-ups in een minimaal tijdsinterval van 5 minuten zonder veel opslagcapaciteit en systeembronnen te gebruiken.

 

- Bestands- of mapniveaugegevensherstel is praktisch en tijdbesparend voor gebruikers die alleen een specifiek bestand of map willen terugzetten.

 

- Cloud Station met bestandsversie vereist minder dan de helft van de opslagruimte in vergelijking met ext4-bestandssystemen.

 

Uitgebreide zakelijke toepassingen

De DS218+ wordt bestuurd door Synology DiskStation Manager (DSM), voor complete toepassingen en functies die speciaal ontworpen zijn voor groeiende ondernemingen:

 

Bestandstoegang via internet is vereenvoudigd door de versleutelde FTP-server en Synology File Station, een webgebaseerde bestandsverkenner. HTTPS, firewall en IP auto-block garanderen een hoog beveiligingsniveau bij het delen van bestanden over internet.

 

Toegangsmachtigingen controleert op basis van individuele accounts, gebruikersgroep of IP-adres de toegang tot toepassingen en pakketten.

 

Met MailPlus kan een bedrijf een veilige, betrouwbare en particuliere e-mailserver opstellen en werknemers een moderne e-mailclient voor ontvangst en verzending van berichten bieden.

 

De krachtige combinatiesuite integreert Synology Office, Calendar en Chat, en garandeert veilige particuliere communicatie met hoge prestaties zodat de organisatie eenvoudig inhoud kan beheren en controleren.

 

Personal Multimedia Library

De Synology DiskStation DS218+ ondersteunt gelijktijdige transcodering van 2 kanalen van H.264/H.265 4K-video's en krachtige ondersteuning van de recentste bestandsindelingen en inhoud. Met Video Station kan de persoonlijke videobibliotheek met uitgebreide media-informatie en 4K Ultra HD-video's en films worden beheerd en bekeken. Met Photo Station kunnen foto's moeiteloos in aangepaste categorieën worden georganiseerd, slimme albums gemaakt en blogs worden gepost. Deze kunnen met enkele muisklikken koppelen aan sociale netwerkwebsites. Audio Station is uitgerust met een ingebouwde invoegtoepassing voor songteksten, internetradio en ondersteuning voor lossless audio bestandsindelingen en het afspelen van muziek via DLNA- of AirPlay-compatibele apparaten.

 

Aantal bays2
CPU model & bitIntel Celeron J3355 64-bit
Systeemgeheugen2 GB DDR3L
Hardware Transcoderen-engineH.264 (AVC), H.265 (HEVC), MPEG-2 and VC-1 maximum resolution: 4K (4096 x 2160) maximum frame rate per second (FPS): 30
Compatibel schijftype3.5" SATA HDD, 2.5" SATA HDD, 2.5" SATA SSD
Maximaal formaat 1 volume108 TB
Externe poorten1x RJ-45 Gbe LAN, 3x USB 3.0, 1x eSATA port
Interne stationsBtrfs, EXT4
Externe stationsBtrfs, EXT4, EXT3, FAT, NTFS, HFS+, exFAT
Grootte165 mm x 108 mm x 232.2 mm
Systeemventilator92 mm x 92 mm x 1 pcs
Geluidsniveau19.3 dB(A)
Voedingseenheid / Adapter60W
Energieverbruik17.23 W (Toegang), 5.4 W (HDD slaapstand)
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.