Genesis Gaming Muis Xenon 750 Uitbreiden

Genesis Gaming Muis Xenon 750

Genesis

50368

Nieuw

Gaming Muis Xenon 750 - RGB - 10.200 dpi

Meer details

Op bestelling leverbaar

€ 44,99

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

De Genesis Xenon 750 biedt vele mogelijkheden, zoals een geavanceerde software, RGB verlichting, een top-kwaliteit sensor, programmeerbare knoppen en de mogelijkheid om de behuizing vorm aan te passen. Dit zijn slechts een paar van de vele functionaliteiten van deze gaming muis!

 

De muis is uitgerust met een PMW3330 sensor, het top product van Pixart. Het DPI-niveau kan worden ingesteld binnen het bereik van 100 tot 10200 dpi, zonder extra interpolatie. Dankzij de DPI knop kun je de dpi niveaus gemakkelijk instellen. De gebruiker kan 6 dpi niveaus instellen, die met 100 dpi van elkaar verschillen.

 

Aanpassing van de zijkant behuizing

Tijdens het ontwerpen van Xenon 750 wilden we gamers voorzien van de meeste behoeften. Daarom kun je in het pakket een extra behuizing vinden met zijpanelen. Zo kan iedereen de ergonomie aan passen naar hun voorkeur. Vervangbare elementen zijn gemakkelijk te monteren en vast te zetten door de sterke magneten.

 

Sterke variabele

Het reactievermogen van deze muis wordt versterkt door verschillende factoren. De maximale gegevensverwerking heeft een snelheid van 8000 fps en een maximale acceleratie bij 30 G. Bovendien heeft hij een rapportagesnelheid van 1000 Hz (dit kan worden gewijzigd) en een maximale tracking snelheid van 150 IPS.

 

Good software means lots of fun

De Xenon 750 is uitgerust met een software, die het niet alleen toestaat om functies of profielen en macro's aan bepaalde knopen toe te wijzen, maar biedt ook de mogelijkheid om RGB backlight kleuren toe te wijzen aan een profiel.

 

Lange-afstand muis

Gaming apparatuur moet duurzaam zijn! Deze Xenon 750 gaming muis biedt verschillende oplossingen die deze duurzaamheid bepalen. Duurzame componenten, van goede kwaliteit sliders, een nylon-gevlochten kabel van 180 cm en duurzame OMRON schakelingen van de levenscyclus van 10.000.000 clicks!

 

Ergonomie en design

Functionaliteit is een belangrijk punt, maar we zullen de ergonomie en het design niet vergeten! De Xenon 750 is niet alleen ergonomisch (met inbegrepen componenten met de optie om zijn ergonomie aan te passen), maar hij ziet er ook cool uit. Fancy RGB-achtergrondverlichting met de Prismo effect en led's gelegen langs de zijpanelen en in het scroll-wiel en een mooi logo, die verder aangepast kunnen worden naar jouw voorkeur.

TypeMuis
CompatibiliteitPC
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.