Genesis Gaming Muis Krypton 800 Uitbreiden

Genesis Gaming Muis Krypton 800

Genesis

50367

Nieuw

Krypton 800 optische gaming muis - 10200 dpi

Meer details

€ 59,99

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

De Krypton 800 is een high class gaming muis, die zelfs de meest veeleisende spelers tegemoet komt aan hun behoeften. Om de beste spelervaringen te garanderen, hebben we de Krypton 800 uitgerust met een top van 10.200 dpi. Met zo'n bereik kan elke speler de beste optie vinden verder kun je de muis snel en makkelijk in stellen in 1 van de 4 standen van gevoeligheid.

 

De sensor is het verschil

De betrouwbaarheid van de Krypton 800 wordt gegarandeerd door een hoogwaardige optische sensor. Behalve dat de sensor uitzonderlijk nauwkeurig is, kun je zelf een van de vier DPI-niveaus selecteren, van tot wel 10.200 dpi. Je kunt deze instelling direct wijzigen met behulp van speciale knoppen onder het scrollwiel.

 

Een lichtgewicht kampioen

Deze muis is niet alleen gevoelig, maar ook extreem licht, zodat de gebruiker snelle en beslissende bewegingen kan maken. Een gevlochten kabel van twee meter lang zorgt ervoor dat jij niet wordt beperkt in jouw bewegingen.

 

Ontworpen voor gamers

Functionaliteit is slechts een aspect van het ontwerp van de Krypton 800, je mag het gebruikersgemak en de duurzaamheid niet vergeten. OMRON-switches zijn verantwoordelijk voor de duurzaamheid met een levenscyclus van 10 miljoen klikken. De symmetrische vorm van de muis garandeert een comfortabel gebruik en eenvoudige aanpassing aan de gamestijl die geliefd is bij FPS-fans. De toepassing staat de gebruikers toe om bijvoorbeeld de frequentiegraad aan te passen. Bovendien is het apparaat uitgerust met de mogelijkheid om macro's en profielen op te slaan, met wel zeven programmeerbare knoppen! Aanpasbare verlichtingsmodi en een RGB-kleurengamma zijn aan de andere kant verantwoordelijk voor de professionele gaming-looks van de muis.

TypeMuis
CompatibiliteitPC
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.