Western Digital Red HDD 1TB Uitbreiden

Western Digital Red HDD 1TB

Western Digital

1837609

Nieuw

€ 69,99

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

MVP van NAS

Er is een WD Red-schijf voor elk compatibel NAS-systeem zodat er aan al uw gegevensopslagbehoeften kan worden voldaan. Met schijven met een capaciteit tot 10 TB biedt WD Red een uitgebreide reeks oplossingen voor klanten die graag de grootste, best presterende NAS-opslagoplossing willen bouwen. De WD Red-schijven worden ontwikkeld voor NAS-systemen met één tot 8 posities zodat u over de kracht beschikt om uw waardevolle gegevens in één unit op te slaan. Met WD Red bent u voorbereid op de toekomst.

 

De schijf voor NAS

Desktopschijven zijn gewoonlijk niet getest of ontworpen voor de belastingen van een NAS-systeem. Maak de juiste keuze voor uw NAS en kies de schijf met de juiste kenmerken zodat uw gegevens goed worden beveiligd en optimale prestaties behouden blijven.

 

Gebouwd voor NAS-compatibiliteit

WD Red harde schijven met NASware 3.0-technologie zijn speciaal ontworpen om evenwichtige prestaties en betrouwbaarheid te bieden in NAS- en RAID-omgevingen.

 

Keep it Cool

De temperatuur kan flink oplopen in een NAS- of RAID-omgeving die continu actief is. WD Red harde schijven zijn ontwikkeld om koel en stil hun werk te doen en voor optimale compatibiliteit voor veeleisende, permanent actieve omgevingen.

 

Desktopschijven of WD Red harde schijven

Een harde schijf voor de desktop is meestal niet getest of ontworpen voor een NAS-apparaat (Network Attached Storage) of RAID-omgeving. Kies een schijf die is getest in NAS-omgeving met een reeks van functies om uw gegevens te beschermen en optimale prestaties te handhaven. Overweeg de volgende zaken wanneer u een harde schijf voor uw NAS gaat kiezen:

 

Compatibiliteit: Optimale prestaties en betrouwbaarheid zijn niet gegarandeerd als de schijf niet is getest op compatibiliteit met uw NAS-systeem.

 

Betrouwbaarheid: De dag en nacht actieve omgeving van een NAS of RAID kan leiden tot verhoogde temperaturen, en desktopschijven zijn gewoonlijk niet ontworpen voor of getest in dergelijke omstandigheden. WD Red harde schijven zijn gebouwd voor NAS.

 

Foutherstelcontroles: WD Red NAS harde schijven zijn speciaal ontworpen met RAID-foutherstelcontrole zodat het aantal fouten in het NAS-systeem beperkt blijft. Desktopschijven zijn niet ontworpen voor gebruik in RAID-omgevingen, waardoor dit een probleem kan vormen.

 

Geluids- en trillingsbescherming: Desktopschijven zijn meestal niet getest op of ontworpen voor het doorstaan van het geluid en de trillingen van een systeem met meerdere harde schijven. WD Red harde schijven zijn ontworpen voor NAS-systemen met meerdere hardeschijfposities en uitgerust met NASware-technologie om dit te helpen voorkomen.

 

DE WD RED VOOR THUIS

Stream, maak back-ups, orden en deel moeiteloos uw digitale inhoud op uw tv, pc en meer. NASware-technologie vergroot de compatibiliteit van uw harde schijven met uw NAS-systeem, voor betere weergave op uw apparaten.

 

DE WD RED VOOR KLEINE BEDRIJVEN

Dankzij productiviteit en efficiëntie worden bedrijven succesvoller: twee principes die belangrijk zijn geweest bij het ontwerpen van de WD Red harde schijf. Deel en maak back-ups van bestanden op de snelheid van uw bedrijf met een WD Red harde schijf in uw NAS.

 

DE WD RED VOOR GROTE BEDRIJVEN

Op zoek naar maximale prestaties in een intensief gebruikt NAS? De WD Red Pro harde schijf is ontworpen om een toename van de werk- en systeembelasting te kunnen opvangen en biedt een beperkte garantie van 5 jaar.

 

Ontworpen voor NAS

Desktopschijven zijn niet speciaal voor NAS ontwikkeld. WD Red-schijven met NASware 3.0 zijn dat echter wel. Dankzij onze exclusieve technologie is het een stuk eenvoudiger geworden om een schijf te kiezen. Wij kunnen u helpen de perfecte opslagcapaciteit voor uw NAS-systeem te vinden.

 

3D Active Balance Plus

Helpt ervoor te zorgen dat uw gegevens beschermd blijven tegen de trillingen en het geluid in een NAS- of RAID-omgeving. Deze dual-plane balanscontrole helpt de prestaties van uw harde schijf op termijn te handhaven.

 

Topondersteuning en een beperkte garantie van drie jaar

Voer vol vertrouwen een upgrade uit naar de best mogelijke NAS-prestaties, met de zekerheid van een beperkte garantie van drie jaar en ondersteuningsdiensten van wereldklasse die bij elke WD Red harde schijf zijn inbegrepen.

 

Dag en nacht actieve omgeving

Omdat uw NAS-systeem altijd is ingeschakeld, is een betrouwbare schijf cruciaal. Desktopschijven zijn gewoonlijk niet ontworpen en getest in omgevingen die dag en nacht actief zijn. Dit vormt echter wel het fundament van WD Red harde NAS-schijven.

 

EXCLUSIEVE TECHNOLOGIE

Naadloze integratie, robuuste gegevensbescherming en optimale prestaties voor NAS-systemen in veeleisende omgevingen.

AansluitingSATA 3
Capaciteit1 TB
Formaat3,5"
ToepassingNAS
Type schijfHDD
Lees- / schrijfsnelheid (Read-Write)150 MB/s / 150 MB/s
Rotatiesnelheid5400 rpm
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.