Sony WH-1000XM3 Noise Cancelling Zwarte BT Koptelefoon Uitbreiden

Sony WH-1000XM3 Noise Cancelling Zwarte BT Koptelefoon

Sony Sony

AN-21 BK

Nieuw

€ 359,00

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Ervaar stilte als nooit tevoren
Kijk wat er gebeurt als u helemaal alleen bent met uw muziek, met Noise Cancelling die meer geluid blokkeert dan ooit. En ontdek hoe slim een hoofdtelefoon kan zijn met geavanceerde Noise Cancelling-technologie zoals Adaptieve geluidsregeling en het gebruiksgemak van slimme functies als Snelle aandacht, compatibiliteit met Spraakondersteuning en aanraakbediening.

Verlies uzelf in de stilte
Ontsnap aan het rumoer van de stad met toonaangevende Noise Cancelling. De Noise Cancelling-technologie in de WH-1000XM3-hoofdtelefoon is geavanceerder dan ooit met goed aansluitende oorkussens en onze QN1-processor voor HD Noise Cancelling.


Meer vermogen = nog minder ruis
Met onze nieuwe QN1 HD Noise Cancelling processor is Noise Cancelling nog beter. Een speciale NC-processor zorgt er ook voor dat uw muziekweergave altijd optimaal blijft dankzij de processorprestaties.


Blokkeer meer

De meeste hoofdtelefoons met Noise Cancelling zijn ontworpen om voertuiggeluiden te blokkeren. De WH-1000XM3-hoofdtelefoon doet dat ook, maar blokkeert ook zeer effectief dagelijkse geluiden als stemmen en achtergrondgeluiden die u hoort als u door de stad loopt.

Gemaakt om te vliegen
De unieke optimalisering voor atmosferische druk zorgt voor geweldig geluid op grote hoogten.

Wireless Noise Cancelling wordt persoonlijk
De functie voor persoonlijke optimalisering analyseert de geluidskenmerken aan de hand van hoofdgrootte, bril en haar, en optimaliseert vervolgens het geluid voor u.

Draadloze vrijheid, geweldig geluid in stilte
Met LDAC worden er circa drie keer zoveel gegevens overgedragen (maximale overdrachtssnelheid: 990 kbps) als bij conventionele draadloze BLUETOOTH®-audio. Zo kunt u genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit die de specifieke kwaliteit van een kabelverbinding zo dicht mogelijk benadert.


Geluid waar u in gelooft
Een ingebouwde versterker in de QN1 HD Noise Cancelling Processor levert een toonaangevende signaal/ruis-verhouding en lage vervorming voor draagbare apparaten, en een uitstekende geluidskwaliteit. Dankzij de krachtige drivers van 40 mm met diafragma's van Liquid Crystal Polymer (LCP) kan de hoofdtelefoon zware beats en een volledig frequentiebereik tot 40 kHz leveren.Slim luisteren met SENSE ENGINE — past zich automatisch aan uw situatie aan
Ontdek hoe Adaptieve geluidsregeling automatisch detecteert wat u aan het doen bent, bijvoorbeeld reizen, wandelen of wachten, en de instellingen voor het omgevingsgeluid daarop aanpast. Met Snelle aandacht kunt u met anderen praten zonder uw hoofdtelefoon af te nemen. Leg uw hand op de behuizing om het volume lager te zetten, zodat u de ander direct kunt verstaan.Past zich automatisch aan aan wat u doet

Reizen
Geniet tijdens uw reis ongestoord van muziek zonder achtergrondgeluiden.

Lopend
Blijf bewust van wat er om u heen gebeurt terwijl u naar muziek luistert, of u nu op straat of op kantoor bent.

Terwijl u wacht
Hoor belangrijke mededelingen terwijl u wacht dankzij verminderde achtergrondgeluiden.

Pas het geluid aan uw wensen aan
Met SENSE ENGINE™ kunt u uw muziek met één aanraking aan en uit te zetten.


Sony | Headphones Connect-app
Download de Sony | Headphones Connect-app om de adaptieve geluidsregeling Slim luisteren te gebruiken, de instellingen voor omgevingsgeluid in te stellen en de geluidsniveaus aan te passen met de equalizer.

Spreek na één aanraking met Snelle aandacht
Praat zonder uw hoofdtelefoon af te zetten. Plaats uw hand over de behuizing om het volume lager te zetten en direct te kunnen spreken.

Hoor wat ertoe doet met omgevingsgeluidcontrole
Pas omgevingsgeluid aan met de Sony | Headphones Connect-app om belangrijke geluiden te horen terwijl u onderweg bent.


Equalizer
Kies het perfecte geluid voor elk nummer met de voorinstellingen, die u ook eenvoudig kunt aanpassen met de Sony | Headphones Connect-app.


Virtuele Surround Sound
Ga op in uw muziek, waar u ook bent. Geniet van audio die is geoptimaliseerd voor verschillende omgevingen, waaronder buitenpodia, clubs, hallen en stadions.

Geluidsrichtingcontrole
Kies de richting vanuit waar u het geluid wilt horen, net als bij een draadloze speaker.


Draag ze de hele dag comfortabel
Superzachte, drukverminderende oorkussens van urethaanschuim verdelen de druk gelijkmatig en vergroten het contact van de oorkussens voor een goede pasvorm. Het comfort wordt verbeterd door een grotere en diepere, meer ergonomische structuur voor het oor. En met een lichtgewicht design is muziek het enige wat u de hele dag opmerkt.


Slimmer dan de doorsnee hoofdtelefoon
Alles binnen handbereik. Beantwoord oproepen handsfree met een dubbele tik — of wissel van nummer, pas het volume aan en bel door het paneel aan te raken of erover te vegen. En de hulp van de spraakondersteuning van uw telefoon is toegankelijk door één keer lang op de knop te drukken.

Word slimmer met spraakondersteuning
Plan uw dag met vragen aan uw assistent. Geniet van entertainment, blijf in contact met vrienden, krijg informatie, luister naar muziek en meldingen, stel herinneringen in en meer.

Helderder handsfree bellen met een dubbele tik
Bel handsfree en houd uw handen vrij. U hoeft uw telefoon niet te pakken, bel gewoon door te dubbeltikken. Omdat de WH-1000XM3 meerdere microfoons heeft, klinkt uw stemgeluid een stuk helderder voor de persoon waarmee u belt.


Bediening door aanraking
Kies een ander nummer, zet het volume hoger of lager, plaats oproepen en neem oproepen op door te tappen en te swipen op het aanraakpaneel.Urenlang vermogen en snel opladen
Dankzij de enorme batterijlevensduur van 30 uur hebt u genoeg stroom voor zelfs de langste reizen. Als u snel wilt laden, kunt u met de optionele netadapter in slechts 10 minuten 5 uur batterijlevensduur laden.


Draaibaar, opvouwbaar design
De oorschelpen draaien naar binnen, zodat ze precies in het compacte draagtasje passen.
Draagtas met kabel
Het meegeleverde draagtasje is duurzaam en heeft een kabel voor bekabeld luisteren.

TypeOn-Ear
AansluitingBluetooth
Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.