Garantie & klachten

Garantie bij Powerchip

Powerchip staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Wettelijke garantie houdt in dat het product datgene moet doen, wat men er redelijkerwijs van mag verwachten. De wettelijke garantie doet geen afbreuk aan eventuele fabrieksgaranties. Neemt u bij een defect contact met ons op op telefoonnummer 0174622066 zodat we u kunnen helpen bij het afhandelen van uw garantie. U kunt het product ook tijdens onze openingstijden langs brengen in de winkel. 

Klachten procedure

Wij willen het natuurlijk voorkomen, maar mocht u onverhoopt een klacht hebben over onze producten of diensten kunt u hier lezen welke procedure wij hanteren voor het behandelen van klachten.

Vastlegging van de klacht

Verteld u ons a.u.b. per brief of per e-mail wat uw klacht is. Probeer hier zo duidelijk en beschrijvend mogelijk in te zijn, zodat wij een goed beeld hebben van het probleem. Stuur eventuele aankoopnota’s of reparatiebonnen mee. Een kopie volstaat.

Doorlooptijd

Wij streven er naar om binnen 48 uur na ontvangst van uw klacht een reactie te geven. Dit kan, afhankelijk van de aard van de klacht, telefonisch, per email of per post zijn. Uiterlijk binnen 14 dagen zullen wij inhoudelijk op uw klacht gereageerd hebben.

Onlinegeschillenbeslechting

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Gegevens

U kunt uw klacht sturen naar:

Powerchip BV
Gezelstraat 3
2671 BW Naaldwijk
of naar info@powerchip.nl


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.