Coronamaatregelen

Ook wij bij Powerchip hebben te maken met de ongekende gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. De opgelegde maatregelen vanuit de Overheid dwingen een aangepaste werkwijze af. Wij nemen dit heel serieus en hebben daarom een aantal maatregelen binnen ons bedrijf getroffen die ook voor u merkbaar zijn.

  • We hebben ons team in 2 groepen opgesplitst, die om de dag aanwezig zijn. Zo kunnen we onderling voldoende afstand houden en lopen we minder kans dat we elkaar besmetten. Collega’s die klachten ervaren, houden we verplicht thuis. Het enige wat u van deze maatregel merkt is dat er wellicht vaker andere gezichten in de winkel staan.
  • Onze medewerkers houden zich uiteraard aan de aangescherpte hygiëne maatregelen van het RIVM. Daarnaast worden onze balie en PIN automaat meerdere malen per dag gereinigd.
  • De toegang tot de winkel hebben we voor klanten beperkt tot de ingang en de centrale balie. Hier staan wij u (op gepaste afstand) te woord. Als u artikelen wilt aanschaffen dan pakken wij deze voor u. En overhandigen wij het artikel bij de balie.
  • We vragen u gebruik te maken van het betalen via PIN of mobiele oplossingen als Apple-pay. Voor contant geld vragen we u het geld op de balie te leggen, zodat we zonder fysiek contact kunnen afrekenen. Hetzelfde geldt uiteraard voor het wisselgeld.
  • Pakketten voor de bezorgdiensten DPD en GLS nemen we tijdelijk niet meer aan. Dit om het aantal contactmomenten zo klein mogelijk te houden. We hopen hiervoor op uw begrip. Mocht er in de afgelopen dagen nog een pakket voor u bij ons afgegeven zijn, dan kunt u die uiteraard nog wel ophalen. Alleen de aanvoer van nieuwe pakketten is tijdelijk stil gezet. Dit geldt voor zowel het ontvangen als het versturen.
  • Voor het maken van afspraken buiten de deur zijn we zeer terughoudend. Zowel voor uw als voor onze veiligheid. Mocht u problemen of vragen hebben over uw PC of laptop dan kijken we graag op afstand met u mee. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoon of email.

Door deze maatregelen verwachten we dat we u op een veilige manier zoveel mogelijk kunnen helpen in deze extreme tijd en hopen uiteraard op uw begrip.

Mocht de Overheid aanvullende maatregelen voorschrijven, dan is het mogelijk dat we deze stappen moeten herzien of aanpassen.

Openingstijden

Vooralsnog hanteren wij onze reguliere openingstijden. Mocht dat veranderen dan informeren wij u hierover via onze website en via de nieuwsbrief.


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.