Coronamaatregelen

Ook wij bij Powerchip hebben te maken met de ongekende gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. De opgelegde maatregelen vanuit de Overheid dwingen een aangepaste werkwijze af. Wij nemen dit heel serieus en hebben daarom een aantal maatregelen binnen ons bedrijf getroffen die ook voor u merkbaar zijn.

  • Onze medewerkers houden zich uiteraard aan de aangescherpte hygiëne maatregelen van het RIVM. Daarnaast worden onze balie en PIN automaat meerdere malen per dag gereinigd.
  • Wij hebben een looprichting geïntroduceerd in de winkel om de doorstroming goed te houden en contactmomenten te voorkomen.
  • Op het moment nemen wij geen pakketten van DPD of GLS aan.
  • Bij binnenkomst verzoeken wij u om uw handen te ontsmetten met de hiervoor bestemde paal.
  • Wij willen u vriendelijk verzoeken om in onze winkel een mondkapje te dragen.
  • We vragen u gebruik te maken van het betalen via PIN of mobiele oplossingen als Apple-pay. Voor contant geld vragen we u het geld op de balie te leggen, zodat we zonder fysiek contact kunnen afrekenen. Hetzelfde geldt uiteraard voor het wisselgeld.

Door deze maatregelen verwachten we dat we u op een veilige manier zoveel mogelijk kunnen helpen in deze extreme tijd en hopen uiteraard op uw begrip.

Mocht de Overheid aanvullende maatregelen voorschrijven, dan is het mogelijk dat we deze stappen moeten herzien of aanpassen.

Openingstijden

Vooralsnog hanteren wij onze reguliere openingstijden. Mocht dat veranderen dan informeren wij u hierover via onze website en via de nieuwsbrief.


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.