Aan alle goede dingen komt een eind, zelfs aan Windows 7. Per 14 januari 2020 stopt de ondersteuning van Windows 7. Veel mensen maken nog steeds gebruik van dit besturingssysteem. Wat heeft deze beëindiging als gevolgen voor u?

Als u een pc hebt met Windows 7, ontvangt deze na 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer, hierdoor wordt uw systeem kwetsbaarder voor virussen en andere bedreigingen. Het is daarom belangrijk om naar een modern besturingssysteem te upgraden, zoals Windows 10. Dit ontvangt de laatste beveiligingsupdates die helpen om u en uw gegevens beter te beveiligen. Bovendien is de klantenservice van Microsoft niet meer beschikbaar om technische ondersteuning voor Windows 7 te bieden.

Wat nu?
Om deze risico’s tegen te gaan, wordt het aanbevolen om te upgraden naar Windows 10. Powerchip B.V. kan dit voor u regelen! Niet elk apparaat kan naar Windows 10 upgraden, zo wel dan kunnen wij uw apparaat voorzien van de nieuwste versie van Windows 10, zo niet dan zullen wij samen met u tot een andere oplossing komen.


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.