Hieronder ziet u een overzicht van de CamLine Pro camera's van Eminent:

Houd uw persoonlijke bezittingen goed in de gaten met de Eminent CamLine Pro HD en FullHD IP-camera's. Binnen slechts een paar stappen bent u op de hoogte van alle gebeurtenissen in uw huis. Gebruik de CamLine Pro-app op uw smartphone, tablet of PC om de HD IP-camera's te bedienen en uw beelden vanaf waar dan ook te bekijken.

Waarom zou u voor CamLine Pro van Eminent kiezen? De camera’s van de CamLine Pro reeks bieden dag en nacht goed beeld, via de app kunt u live de beelden van uw camera’s bekijken zonder dat u hier een abonnement voor nodig heeft. Zodra de camera’s alarm geven, bij beweging en / of geluid kunt een pushnotificatie of een email ontvangen zodat u altijd op de hoogte bent wanneer er iets gebeurt. U kunt er ook voor kiezen om de camera beelden op te laten slaan op een micro SD-kaart of op uw NAS, zowel a.d.h.v constante opname of alleen bij alarm.

De CamLine Pro camera’s van Eminent zijn in drie stappen klaar om te gebruiken;

  • 1. Sluit de camera aan, dit kan via Wi-Fi of bekabeld
  • 2. Download en installeer de CamLine Pro App via de App Store of de Google Play Store
  • 3. Scan de QR code die met de camera is meegeleverd via de CamLine Pro App en de app doet alles voor u

Bekijk hier ons assortiment van CamLine camera's


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.