Al uw gezinsleden worden elk moment dat ze online zijn blootgesteld aan de gevaren van het internet. In de VS maken tieners gemiddeld ruim twee uur per dag gebruik van het internet. In het derde kwartaal van 2017 werden meer dan 20.000 aanvallen per dag gedetecteerd op ASUS-routers met AiProtection, en ruim de helft daarvan vond plaats op Windows-, Mac- en Network Attached Storage (NAS)-apparaten waarop waardevolle gegevens stonden opgeslagen. Verkapte cyberdreigingen kunnen binnensluipen om uw persoonlijke gegevens te stelen, of uw kinderen komen per ongeluk ongepaste inhoud tegen tijdens de almaar toenemende tijd die ze achter het scherm doorbrengen. ASUS AiProtection beschermt niet alleen uw aangesloten apparaten tegen inbreuk, maar ook uw gezinsleden tegen ongepaste inhoud en ongezond internetgebruik tijdens het gebruik van hun slimme apparaten.

Uw thuisnetwerk is uw bank, uw portemonnee en uw dagelijks leven. AiProtection helpt het beschermd te houden.

Bescherming tegen aanvallen*
Het Intrusion Prevention System (IPS) op bedrijfsniveau gaat een stap verder dan standaard firewalls en voert diepgaande scans uit van inkomende en uitgaande internetgegevens om alle veelvoorkomende aanvallen te blokkeren. Dankzij het Trend Micro datacenter in de cloud update deze AiProtection-functie zich telkens wanneer een nieuwe patch beschikbaar is, zodat uw beveiliging altijd up-to-date is.

Blokkeer toegang tot schadelijke websites
Cyberdreigingen vermommen zich vaak als normale advertenties of downloadlinks, zodat u onopzettelijk op kwaadaardige websites kunt klikken of bestanden kunt downloaden die uw thuisnetwerk in gevaar brengen. AiProtection gebruikt Trend Micro’s cloud database om bekende kwaadaardige sites te identificeren en te blokkeren, en voorkomt zo infectie nog voordat u erop klikt. De bescherming is nauwkeuriger dan normaal DNS-gebaseerd filteren omdat het specifieke URL's detecteert en blokkeert in plaats van generieke domeinnamen.

Detectie en blokkering van geïnfecteerd apparaat
Als een al geïnfecteerd apparaat verbinding maakt met uw ASUS-router met AiProtection, voorkomt het dat persoonlijke gegevens op het apparaat worden gecompromitteerd door de verbinding van dat apparaat met de kwaadaardige server te detecteren en te blokkeren. De lijst met kwaadaardige servers blijft gesynchroniseerd met Trend Micro's cloud database, zodat AiProtection over de nieuwste gegevens beschikt om uw netwerk te beschermen.

Levenslang gratis abonnement
Sommige routers bieden slechts drie jaar bescherming en sommige standalone beveiligingsapparaten kosten honderden dollars. ASUS AiProtection biedt gedurende de levensduur van uw product dekking zonder extra kosten in rekening te brengen.

Parental Controls (Ouderlijk toezicht)
Houd uw kinderen veilig terwijl ze het internet verkennen. Het geavanceerde ouderlijk toezicht in AiProtection integreert alle nodige beheerfuncties op één plaats en de intuïtieve interface maakt het super eenvoudig om beveiligingsinstellingen te bekijken en toe te passen op alle apparaten van individuele gezinsleden.*

Bekijk de internetactiviteit van elk gezinslid op een duidelijk grafisch dashboard dat de piektijden in gebruik toont en het soort content dat ze bekijken. U kunt apparaten van uw kinderen groeperen om geaggregeerde gegevens te bekijken en geplande blokkeertijden en contentfilters toe te passen met slechts een paar tikken.

Reserveer waardevolle tijd voor het gezin of help uw kinderen verantwoordelijk gedrag te ontwikkelen door geplande periodes te selecteren om internettoegang op specifieke apparaten te blokkeren.

Blokkeer specifieke categorieën mobiele apps en websites, en pas deze instellingen toe op alle apparaten van de individuele gezinsleden. Het geavanceerde filtersysteem integreert Trend Micro's Deep Packet Inspection (DPI)-engine om niet alleen te filteren op de URL van de website, maar ook op de internetpakketten zelf. Dit betekent dat het niet alleen content filtert die in een webbrowser wordt bekeken, maar ook binnen mobiele apps op uw apparaten.*

24/7 Auto Update
AiProtection blijft gesynchroniseerd met Trend Micro's cloud database, om de nieuwste signaturen te ontvangen voor de functies Intrusion Prevention System (inbreukpreventiesysteem), Mailicious Site Blocking (blokkeren kwaadaardige sites), Infected Device Detection and Blocking (detecteren en blokkeren geïnfecteerd apparaat) en Content Filter (contentfilter).

Beveiligde verbindingen
Met WPA2-encryptie en TLS-protocollen zijn de verbindingen tussen de ASUS-router en uw verbonden apparaten, evenals die tussen de ASUS-router en het externe internet, zowel privé als beschermd.

URL Filter
Naast het automatische content filter kunt u een zwarte lijst (blacklist) toevoegen voor URL's om toegang tot specifieke websites vanuit uw thuisnetwerk te voorkomen.

Firewall
Een firewall is als een poortwachter die controleert of inkomende internetpakketten geldig zijn, oftewel dat de binnenkomende data daadwerkelijk werden opgevraagd en niet afkomstig zijn van een onbekende of kwaadaardige bron.

Guest Network (Gastennetwerk)
Al uw belangrijke bestanden worden opgeslagen in uw thuisnetwerk. Uw netwerkwachtwoord weggeven is dus net zoiets als iedereen de sleutel van uw huis geven. De Guest Network-functie creëert een speciale en tijdelijke wifi-naam en wachtwoord voor uw gasten, zodat zij gebruik kunnen maken van wifi-toegang terwijl uw netwerk beschermd blijft.

*Statistieken die het aantal uren meten dat online wordt doorgebracht, zijn gebaseerd op een studie die is uitgevoerd door Common Sense en vertegenwoordigen het mediaconsumptiegedrag van Amerikaanse tieners (13-18 jaar).

*Het inbreukpreventiesysteem is beschikbaar op de volgende routers met AiProtection Classic: RT-AC85U en RT-AC65U. Het is niet beschikbaar op de Lyra Trio.

*Internet Activity Dashboard, Kid-Safe Preset en Content Filter zijn beschikbaar op ASUS-routers met AiProtection Pro.

*Internet Activity Dashboard is nog niet beschikbaar op de DSL-AC3100, DSL-AC88U, DSL-AC87VG, DSL-AC56U, DSL-AC55U, DSL-AC52U.


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.