Profiteer van een dekking die veel verder gaat dan de fabrieksgarantie en wettelijke rechten.


Verzeker uw apparaat tot 5 jaar en voorkom hoge reparatiekosten. Of het nu om een tv, laptop, tablet of luidspreker gaat. Natuurlijk, elk apparaat heeft fabrieksgarantie en geeft u wettelijke rechten, maar deze gelden alleen in het geval dat het defect/gebrek al bestond op het moment van aflevering van het product. U kan hierop dan geen aanspraak maken, zeker niet als het gebrek/defect door uzelf is veroorzaakt.

Heeft u al een aankoop gedaan, maar nog niet deze aankoopverzekering aangeschaft? Geen probleem! Bij ons kunt u tot één maand ná aanschaf van het product alsnog een aankoopverzekering afsluiten. Zo geniet u toch nog van 5 jaar garantie.

De aankoopverzekering is een uitgebreide verzekering tegen de gevolgen van ongelukken zoals vallen, waterschade, brand- en bliksemschade, implosie/explosie, elektronische schade en onoordeelkundig gebruik. Geen discussies over garanties of coulance. Powerchip zorgt er gewoon voor dat uw apparaat snel en vakkundig gerepareerd of vervangen wordt.

U hoeft zelf niets te doen. Alles wordt geregeld en dat is wel zo gemakkelijk.
Zo mogelijk repareren wij uw apparaat kosteloos. Is reparatie niet meer mogelijk, dan vindt in de eerste twee jaar vervanging plaats op basis van gelijke specificaties. In geval van total loss vergoedt de verzekeraar gedurende het derde jaar tot maximaal 80%, in het vierde jaar 70% en in het vijfde jaar 60% van de aanschafprijs van het product. Deze regeling is ook van toepassing als het apparaat bij een roof of diefstal met braak is gestolen (niet uit auto’s en andere voertuigen).

Voor laptops, tablets en computers is de looptijd van de verzekering 3 jaar. Ook hier geldt in de eerste twee jaar een vergoeding van maximaal 100%, en in het derde jaar maximaal 70%.

Eenmalige premie
Hieronder ziet u de lijst met eenmalige premies per apparaattype


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.