Uw professionele partner voor zakelijke oplossingen


Heeft u een bedrijf en zoekt u de juiste ICT-oplossing, dan is een aantal aspecten van belang:

  • Professionele partner
  • Ruime keuze uit technische mogelijkheden
  • Kosten
  • Service
  • Wat levert de investering op?


Snelle service


Powerchip heeft een eigen storings- en reparatiedienst. Zodra er iets hapert, grijpen we in. Uiteraard zijn we dat moment liever voor, laten we het niet zover komen. Daarom kunt u kiezen voor een servicecontract voor bijvoorbeeld uw netwerkbeheer. We kijken dan op afstand naar de performance van uw servers en grijpen in zodra dat nodig is. Het is ook mogelijk om periodieke controles in te plannen of om ad hoc controles aan te vragen. Let wel: wij hebben een eigen reparatiedienst, maar we hebben ons ook te houden aan het beleid van producenten. Die kunnen voorschrijven dat producten binnen de garantietermijn bij hen in reparatie moeten. Liever echter doen we het zelf, en snel.


De investering terugverdienen


Bij alle technologische mogelijkheden van vandaag de dag is het goed om heel kritisch te kijken naar wat u nu werkelijk nodig hebt. Ons advies is erop gericht om u precies dát te bieden wat toegevoegde waarde voor u heeft. Dat kan zomaar resulteren in een aanzienlijke besparing. Die kosten heeft u al meteen terugverdiend.


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.