Bezorgen & afhalen

U kunt er bij ons zelf voor kiezen of u uw bestelde product laat bezorgen of dat u deze afhaalt bij ons in de winkel.
Woont u in het Westland of Maassluis dan kan het product, onder bepaalde voorwaarden, dezelfde dag nog bezorgd worden.

Standaard verzending

Onze verzendkosten zijn:
Bij orders tot € 100,- betaald u € 4,95
Bij orders tussen de € 100,- en de € 500,- betaald u € 2,95
Orders boven de € 500,- worden gratis verzonden & bezorgd.

Bij standaard verzending wordt uw bestelling geleverd door de pakketdienst van PostNL. Zodra wij het pakket verzendklaar hebben ontvangt u van ons via de e-mail een Track & Trace code, waarmee u op de site van PostNL de status van verzending kunt volgen. Indien u bij levering door PostNL niet thuis bent wordt het pakket bij de buren aangeboden. Indien dit niet mogelijk is laat de bezorger een niet-thuis-bericht achter, waarmee u via de website van PostNL kunt aangeven hoe u de 2e leverpoging wilt uitvoeren. 

Levertijd

Uw pakket wordt op werkdagen altijd dezelfde dag verzendklaar gemaakt en aangeboden aan PostNL. Normaal gesproken wordt uw bestelling binnen 24 uur geleverd.


Aansluitservice

Heeft u liever dat wij het door u bestelde product bij u thuis komen aansluiten en configureren? Maak dan een afspraak met één van onze vakbekwame monteurs op 0174-622066
We sluiten het aan, stellen het in en helpen u op weg! Aan deze dienst zijn extra kosten verbonden, vraag er naar als u de afspraak maakt.


Zelfde dag in huis?

Woont u in het Westland of Maassluis dan kunnen we het product dezelfde dag nog bij u thuis bezorgen. Voorwaarden hiervoor zijn:
- Product is op voorraad
- Product is betaald
- Product is besteld voor 15:00 uur
- Kan alleen op werkdagen (maandag tot en met vrijdag)


Toch annuleren?

U wilt uw bestelling toch annuleren? Geen probleem, wij hanteren de volgende bepalingen:
- Product is nog niet verzonden? Neemt u a.u.b. contact met ons op op telefoonnummer 0174622066 en wij annuleren uw bestelling kosteloos.
- Product is door ons al verzonden? U kunt het pakket bij afleveren weigeren en wij annuleren uw bestelling kosteloos.


Transportrisico

Wij vinden het belangrijk dat u een nieuw en onbeschadigd product krijgt. Mocht er tijdens het transport schade zijn ontstaan, kunt u dit het liefst zo snel mogelijk na ontvangst aan ons doorgeven. Wij zorgen er dan voor dat het betreffende product omgeruild wordt.


Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.