Airpressure 220 ml Pro Uitbreiden

Airpressure 220 ml Pro

Ewent Ewent

2032931

Nieuw

Airpressure 220 ml Pro

Ewent Air duster, 220ml (EW5600)

Meer details

€ 12,50

incl. BTW

197a11178fad48d358efd9501474b15e.jpg

Sinds 1989 de computerspeciaalzaak!

Altijd vakkundig & persoonlijk advies

Veilig betalen

Gratis parkeren voor de deur

Je toetsenbord schoonmaken doe je met de Ewent Air Duster

 

- Air Duster voor eenvoudige en grondige computerreiniging

- De Air Duster verwijdert alle vuil op moeilijk bereikbare plaatsen

- Geschikt voor het reinigen van toetsenborden, printers en elektrische apparatuur

- Het meegeleverde verlengbuisje maakt nauwkeurige reiniging mogelijk

- 100% ozonvriendelijk

- Werkt ook op de kop

 

Met de Ewent Air Duster EW5600 kun je eenvoudig je toetsenbord schoonmaken. De Ewent Air Duster is een krachtige luchtspray, die stof en vuil van je toetsenbord blaast. Je toetsenbord schoonmaken was nog nooit zo makkelijk!

 

Air Duster voor optimaal computer onderhoud

De Ewent Air Duster verwijdert stof en los vuil op een effectieve manier van je computer, toetsenbord, printer en andere elektronische apparatuur. Zo is het veel prettiger werken, wanneer je regelmatig je toetsenbord schoonmaakt en ook het vuil tussen je toetsen weghaalt. Goede computerreiniging zorgt bovendien voor een langere productlevensduur.

 

Nauwkeurige computerreiniging

De Ewent Air Duster reinigt zowel grote oppervlakten als in de kleine hoekjes. Met het handige verlengbuisje van de EW5600 Air Duster kun je nauwkeurig je toetsenbord schoonmaken. Omdat niet alle plaatsen even makkelijk te bereiken zijn, kan de Air Duster ook op de kop gebruikt worden.

 

Toepassing

Met de Ewent Air Duster kun je je toetsenbord schoonmaken, alsook andere elektronische apparatuur, zoals printers, radio's, tv-toestellen, videorecorders, kopieerapparaten, kantoorapparatuur, klokken en uurwerken, camera's, films, naaimachines.

Sluiten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.